Skive Festival offentliggører stort navn

Foto: Skive Festival
Musik:

Så er Skive Festival klar med offentliggørelsen af et af hovednavnene til festivalprogrammet 2018, og det er ingen ringere end Rasmus Seebach, der vender tilbage til byen.

Rasmus Seebach holdt ”pause” fra Skive Festival i 2017, hvor han blev far, så i 2018 er han klar til at hoppe på sommerkaravanen igen, og slår et smut forbi Skive Festival. Rasmus Seebach på scenen og en fyldt festivalplads har altid gået hånd i hånd. Og som de fleste ved, trækker han publikum til i alle aldre, så Seebach står altid højt på festivalens ønskeliste.

PR ansvarlig Charlotte Danefeld udtaler: ”Rasmus Seebach skuffer aldrig med hans optræden, han er sprængfyldt med energi, får publikum med sig og starter en fest hver gang, og det er faktisk de færreste danske kunstnere, der spænder så bredt som han gør. Så det er en stor glæde for os, at ”Ralle” vil komme og optræde for vores publikummer igen.”

Og Skive Festival er ikke færdige med at offentliggøre denne uge. Allerede om et par dage går det løs igen, og i næste uge offentliggøres flere hovednavne. Fredag 24. november holder festivalen et 24 timers Black Friday billetsalg, hvor man kan spare penge på 3-dagsbilletten.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk