Skive Festival offentliggør to hotte navne

Musik:

Inden juleklokkerne ringer, kan festivalen lige nå at komme med lidt gode musikalske nyheder.

Ovenpå et par offentliggørelser, der primært har tilgodeset det lidt ældre publikum, er det på tide at give lidt til de unge og unge sjæle også.

Derfor er Gulddreng nu på programmet. Han kunne i november høste en DMA og er desuden ret efterspurgt på festivalens facebookside. Man kender ham nok bedst for hittet ”Se mig nu”, som har over 5 mill. visninger på Youtube ligesom hittet ”Model” også næsten har. Der er lagt op til en fest med kant, nerve og frækhed når Gulddreng går på Rolinuscenen i bøgeskoven torsdag 1. juni – imens Dansktop har overtaget Store Scene.

Et andet navn der også indtager skoven imens Dansktop brager løs 1. juni er TooManyLeftHands. Og sikke et gensyn det bliver, for hold da op en fest de kunne skabe i skoven på dette års festival. Igen et solidt live-navn, der har fået en masse ros henover sommerens festivaler.

Med Gulddreng og TooManyLeftHands i skoven imens dansktop spiller op til dans på stranden, ja så er der ingen undskyldning for de knap 3000 campgæster for at tage en tur på pladsen torsdag, når de ankommer til festivalen.

Med nærværende offentliggørelser viser festivalen, at det ikke kun er dansktop og musik for det ældre publikum, der fylder på programmet, men at de stadig holder stilen i forhold til det program, de har haft de seneste par år, med musik for alle aldre og musik i alle genrer. Inden længe offentliggør festivalen deres kopibands, hvor rock er toneangivende, og endda bl.a. i form af godt kopi rock fra udlandet.

Hvis du ikke har fået styr på julegaverne endnu, er der stadig mulighed for at købe billetter til Skive Festival - enten 4-dags billetter, dagsbilletter til Dansktop m/u stegt flæsk, eller hvis du skulle være så heldig at få et Skive City Gavekort, kan denne ombyttes til billetter i Strøgets Vinhandel.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk