Skive Festival er klar med programmet til dette års festival

Musik:

Det længe ventede fulde program er nu offentliggjort. Det betyder at gæsterne til Skive Festival 2017 nu kan begynde planlægningen af deres festlige weekend 1.-4. juni. Programmet er pga. Pinse og 25 års jubilæum udvidet med én dag, så gæsterne i år har fire dage at feste i.

Torsdag står programmet på Dansktop Torsdag, med stegt flæsk, tarteletter og andet godt dansk mad på pladsen og i Restaurant Waterfront.

Dansktop musikken med Birthe Kjær, Kandis og Kim & Hallo vil lyde taktfast fra den store Big Blue scene på festivalen og der vil være stillet borde og bænke samt dansegulv op. Oppe i skoven på Little Green scenen står den på rap fra Sleiman, kopi rock fra lokale High Voltage og fedt udenlandsk for de unge med ItaloBrothers, samt en overraskelse.

Fredag er det Suspekt, TV-2 og lokale Dúné der præger programmet på Big Blue sammen med Rocazino, og på Little Green kan de unge give den gas med Benal og ItaloBrothers samt lækkert Guns’n’Roses Jam.

Lørdag er programmet ekstra stærkt, og festivalen forventer at sælge en del dagsbilletter denne dag, hvor Kim Larsen, Medina, Infernal, Phlake og Sanne Salomonsen dominerer Big Blue, imens der også vil være gang i den i skoven på Little Green med Gulddreng, 666, Alice Deejay, Cargo, Red Warshawa og Adam Daniel.

Søndag kan man sende bedsteforældrene afsted med børnebørnene til Page Four kl. 13.00, hvis hovedet værker og resten af dagen byder på Magtens Korridorer, Johnny Madsen, Djämes Braun, lokale Taxit, Norell, TooManyLeftHands, verdens bedste Depeche Mode kopiband ”Remode” og sidst men ikke mindst lukker og slukker KATO festivalen med et brag!

Musikbooker Michael Eiskjær siger: "Med undtagelse af en enkelt overraskelse er vi nu i mål med et fantastisk, solidt og alsidigt musikprogram til Skive Festival. Vi er rigtig godt tilfredse med sammensætningen og håber også vores gæster er det. Man kan sige, at festivalens styrke er, at der er noget for enhver, og med i alt ca. 50 bands på scenerne og andre steder på festivalens områder, ja så skal man være slemt uheldigt, hvis man ikke kan finde noget der falder i smag."

Endagsbilletter
I morgen 1. marts vil salget af endagsbilletter til festivalen starte. I år vil der være en ekstra tilføjelse på endagsbilletter i form af endagsbilletter til børn og unge. Bestyrelsen har truffet dette valg, da der er enighed om, at det er usandsynligt at børn og unge deltager alle dage, og dermed ikke får fuld valuta for en 4-dagsbillet, hvormed en dagsbillet giver mere mening for denne gruppe af gæster. Hertil har festivalen hævet grænsen for ungdomsbilletten, så nu også de 14-årige har fordelen af en billig billet.

Samtidig har man sænket grænsen for gratis adgang til børn, så dette kun er op til 6 år. Dette med henblik på både at tilpasse billettyperne til de primære målgrupper på festivalen, men også som led i den generelle strategi omkring at styrke festivalens økonomi og dermed bæredygtighed.

Status på billetsalg
Festivalen har stadig et forspring på ca. 15% på billetsalget i forhold til sidste år, hvilket betyder at endnu flere end sidste år, vil komme og feste 1.-4. juni, hvis kurven fortsætter.

PR ansvarlig Charlotte Danefeld fortæller: "Det er en kombination af hårdt arbejde og en strategi der fungerer, som gør, at vi er foran i forhold til de sidste par år. Vi lytter til de ønsker der er i byen, hvilket præger vores musikprogram, såvel som det vil komme til at præge selve oplevelsen i år. Vi glæder os utroligt meget til at slå dørene op, for i år bliver festivalen mere hyggeligt end nogensinde, fordi vi nu vil udnytte de smukke rammer bedre og samtidig tilføje rammerne endnu mere stemning. Og hvis folk gør som de plejer, og medbringer deres gode humør, ja så vil det hele gå op i en højere enhed og der vil opstå magi festivalen og gæsterne imellem."

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk