Skive Festival er klar med flere store navne

Musik:

Skive Festival offentliggjorde Rasmus Seebach i mandags og er nu klar med endnu tre navne til programmet. Denne gang er der både udenlandske og danske navne!

Det bliver først og fremmest et gensyn med dette års Italobrothers fra Holland, som lagde skoven ned i sommers, hvilket medførte, at Rolinu blev fyldt til randen og lukket for tilgang. De har i løbet af sommeren fået godt gang i sejlende i Europa, især med kæmpehittet ”Summerair”, som spilles overalt.

Hertil er det også et glædeligt gensyn med Nikolaj og Piloterne, som spillede på Skive Festival i 2016 og også samlede mange folk til en hyggelig stund i skoven. Sidst men ikke mindst danske Johnny Deluxe, som har været væk fra musikscenen i et par år, men dukkede op igen sidste år, og spillede for fulde festivalpladser overalt i landet. ”Vi glæder os til de alle gør comeback på Skive Festival og vi glæder os over programmet som er ved at tage form til noget rigtig godt, og der er endnu mere godt i vente”, udtaler PR ansvarlig Charlotte Danefeld.
Skive Festival Afterparty med Kim Larsen 23. august, startede også billetsalget i mandags med en kæmpesucces og 1200 solgte billetter på én dag.

Næste uge offentliggør festivalen flere store hovednavne, og fredag 24. november kan man spare penge på sin festivalbillet, når festivalen afholder Black Friday kampagnesalg.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk