Nye navne til SKIVE FESTIVAL 2015

Musik:

Nye navne til SKIVE FESTIVAL 2015.

JOKEREN
Efter 6 års pause vender landets største hip hop legende tilbage til scenen. Som medlem af Den Gale Pose var Jokeren i slutningen af halvfemserne og i begyndelsen af årtusindskiftet ”Spændt op til lir”. I år 2002 gik han solo og aqllerede året efter storhittede han med ”Havnen” (Hvor du fra?). Lige nu hitter Jokeren med ”Kun os to” featuring Pauline, som du kan høre her

SCARLET PLEASURE
Scarlet Pleasure er et dansk band bestående af tre unge fyre i starten af 20´erne, som fornylig udgav deres debut EP ” Mirage”, som befinder sig indenfor et musikalsk univers inspireret af R&B, funk, soul og pop. Efter drengene i en lang periode boede og spillede koncerter i storbyen, New York, vendte de hjem med masser af erfaring og musikalsk inspiration. Sangen ”Windy” blev på kort tid en kæmpe succes, hvilket resulterede i en plads som P3´s Uundgåelige. Den populære plade har på kort tid sikret bandet udsolgte koncerter i Danmark, og bandet bliver rost for deres helt specielle lyd og liveperformance.
Nyeste single hedder ”The Strip” og kan høres her

PATRICK DORGAN
Københavneren Patrick Dorgan er en soul artist med internationalt potentiale, der i 2014 fik sit danske gennembrud med debutsinglen ”On The Way Down”, som øjeblikkeligt blev P3´s Uundgåelige. Sangen er en stærk fortælling omkring de mange følelser der kan opstå, når man møder sin ekskæreste. På kort tid har Patrick, der er kendt for sin helt særlige soullyd, indtaget den danske musikbranche og skabt sig en stor fanskare. Spillestedet VEGA har netop udvalgt Patrick Dorgan til at være blandt de seks danske artister, som de tror på kommer til at præge musikåret 2015.
Nyeste single hedder ”On the way down” - hør den her

DEN STORE 90´ER FEST
En af de største succeser sidste år var uden tvivl Den Store 90’er Fest der væltede teltet. I år rykker Den Store 90’er Fest op i Rolinu! for at give endnu flere mulighed for at deltage i festen. Fredag aften, lige efter Kim Larsen & Kjukken har spillet på den store scene, starter Den Store 90’er fest, der i år er udvidet til at vare i 3 timer. De optrædende til dette års fest offentliggøres senere.

BARBARA MOLEKO
Barbara Moleko er startet 2015 ud med en tour for fulde huse rundt i Danmark. Hun er hottere end nogensinde og klar til Skive Festival 2015. Hendes 1. single fra det kommende album brager af sted og har understreget at folk godt kan glæde sig til hendes andet album der udkommer til maj. Dette kombineret med et sprudlende liveorkester, så kan der kun vente os en fantastisk oplevelse. Du kan høre singlen, "Gør Mig Lykkelig" lige her.

KESI
Den nu 22-årige rapper rykker sig væk fra at være slem dreng og udvikler sit talent yderligere på kæmpehittet, Søvnløs. Søvnløs er dog langt fra det eneste Kesi har at byde på. Mens der bliver arbejdet hårdt på 2. album kan man stadig nyde debutalbummet ”Bomber Over Centrum” fra 2012 samt hans mixtape fra 2013 ”Ung Hertug”. Kesi samarbejder hele tiden tæt med andre i branchen og har lavet features med en så bred palette som Ukendt Kunster, Pernille Rosendahl, Gilli, Benny Jamz samt Johnson.

ASTRONAUT
Astronaut er klassisk sangskrivning som i de gode gamle dage. Inspireret af kunstnere som David Bowie og Pink Floyd søger bandet det energifyldte sammenspil, de fængende melodier og de gode fortællinger. Bandet udspringer fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor forsanger Martin Zeppelin går på den nye sangskriverlinje, der har givet plads til inspiration og fordybelse. For Astronaut byder 2015 på en lang række koncerter, heriblandt Skive Festival. Desuden er bandet netop nu i gang med at skrive nyt materiale til deres debutalbum, der er sat til udgivelse i efteråret 2015.

DIE HERREN
Die Herren er måske det orkester i verden, der formår at viderebringe U2 ´s musik mest autentisk og nærværende - ud over selvfølgelig U2 selv.
Gennem Die Herrens lange liv er der i hvert fald mange, der har påstået dette. Om det er sandt eller ej, ændrer ikke ved det faktum, at Die Herren har turneret med U2 ´s frem- ragende musik siden 1991, og det er blevet til flere end 1600 koncerter. De mange år og koncerter taler deres eget sprog, nemlig at Die Herren har bemærkelsesværdig, stor appel hos publikum. Et publikum som altid er et af de vigtigste elementer ved enhver Die Herren koncert. Publikum SKAL have en oplevelse med hjem. Det har de fået før på Skive Festival og vi er sikre på, at publikum igen vil få en oplevelse ud over det sædvanlige.

JOEY MOE MÅ DESVÆRRE MELDE FRA TIL SKIVE FESTIVAL
Der er sket en lille fejl i kalenderen, så Joey Moe er lovet væk til anden side under Skive Festival. Derfor kommer han desværre ikke og optræder på Strandtangen i år. Joey Moe og Skive Festival beklager men håber at kunne præsentere ham på et andet tidspunkt.

Så glæd dig til Skive Festival 4- 6 juni 2015

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk