Nordatlantisk spillemandsduo entrer SVANEN

Musik:

Hyggeligt og herligt bliver det, når de to gæve spillemænd Andreas Tophøj & Rune Barslund, torsdag 12. september kl. 19.30, påmønstrer Kulturhusbåden SVANEN i Skive Havn.

De giver en flot intim og akustisk koncert med nordisk og nordatlantisk folkemusik, krydret med sang, fortællinger og nogle af sensommerens farverige højskolemelodier.

Den jyske duo spiller på violin, bratsch, accordeon og fløjte og serverer eksempler fra den danske spillemandstradition blandet med elementer fra andre nordatlantiske kyster. 

Frugtbare møder med keltiske og nordiske musikere og kulturer har skabt ny musik, der spejler det nordiske vejr med strid blæst, piskende regn og himmelblå opklaring. 

I dette karske rum finder musikken varme, hvirvler, gløder og bliver ekstatisk, fængende og inderlig.

De to musikalske historiefortællere inviterer på rejse i et flot og medrivende sammenspil, underholder med glimt fra livet og skaber et univers, der danser og lever i publikums erindring lang tid efter, at den sidste tone har klinget ud.

Andreas Tophøj & Rune Barslund har rejst i hele verden og optrådt på spillesteder og festivaler i Danmark, England, Irland, Finland og Tyskland, og de har modtaget flere priser.

Entré 120 kr. inkl. kaffe/the, kage og frugt. Vin/øl 20 kr.

Medlemmer ½ pris

Denne årets 13. og næstsidste sommerkoncert arrangeres af Kulturnetværket SVANEN i samarbejde med Kultur&Fritid, Skive Kommune.

Sommerens sidste koncert bliver Mørkning 26. september.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk