Musik og kunst skaber magi i Pulsen

Musik:

Oplev en unik koncert i den kolde vintertid, som vil varme kroppen og berøre alle dine sanser.
Duoen bestående af den erfarne fløjte- og harpespiller Tine Lilholt og Klaus Thrane på trommer og percussion, kan umiddelbart lyde som en mærkværdig cocktail.

Sammen præsenterer de en ny kunstform MUSIK MALERIET.
Tine Lilholts egne malerier får tilegnet sig et stykke musik, som beskriver stemningen og udtrykket i billedet. Med sine personlige fortællinger om hvert maleri opstår der en helt speciel stemning, hvor de to erfarne musikere med garanti vil komme helt ind under huden på publikummet.

Under koncerten vil de underholde med numre fra deres fælles CD ”Dreamscape”
Udover dette vil de også fremføre instrumentalnumre fra deres fælles fortid i Lars Lilholt Band.

Tine Lilholt blev allerede i børnehaven opfordret til at tegne og male. Hun er siden hen uddannet håndarbejdslærer. Hun har spillet musik i mange forskellige sammenhæng, men er nu nok mest kendt for sin medvirken i Lars Lilholt Band, som tog form i 1989, hvor Tine spillede med Lars Lilholt og vennerne på Skive Museum. Tine var med i Lars Lilholt Band i mere end 23 år, hvorefter hun begyndte at hellige sig mere sine malerier. 
I dag har hun eget galleri, hvortil hun kombinerer eget musik. Sammen med sin mand Klaus Thrane afholder de workshops & foredrag.

Klaus Thrane er født og opvokset i Skagen, hvor han allerede som 5-årige begyndte at spille trommer.
Som 10-årige spillede han med i sit første band og har været med i et utal kendte og mindre kendte bands gennem tiden. I slutningen af 80érne mødte han Lilholt søskendende og blev en del af Lars Lilholt Band, hvor han spillede i en lang årrække. I 1992 giftede han sig med Tine Lilholt. Han har desuden medvirket i flere teaterstykker. Sammen med Tine Lilholt har han skabt Musik Maleriet.

Koncerten finder sted i Pulsen, Balling lørdag den 29. januar kl. 19.30
Billetpris: 145 kr
Billetter kan bestilles/købes: Via mail: info@pulsenisalling.dk eller ved henvendelse i CaféPulsen, Stadion Alle 3, Balling, 7860 Spøttrup
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk