Miriam Mandipera til SPIL DANSK-aften på Restaurant Strandtangen

Musik:

Onsdag den 1. november klokken 18 slår Restaurant Strandtangen dørene op for årets SPIL DANSK Festaften med fællessang, festtale og farverig jazzkoncert!

Goska Rasmussen, byrådskandidat for Venstre, holder festtalen kl. 20, når SPIL DANSK for alvor markeres i Skive med fællessange og festkoncert på Restaurant Strandtangen i Skive Havn.

Forinden har man kunnet nyde en SPIL DANSK menu bestående af stegt flæsk og æblekage, og efter sang og tale begynder koncerten med Miriam Mandipera & Her Danish Friends - flot, medrivende jazz på internationalt niveau med Danmarks nye charmerende jazzdronning og de 4 musikere Christian Søgaard (piano), Erik Sørensen (sax), Ulrik Brohuus (trommer) og Jens Holgersen (bas).

Miriam Mandipira er ubestridt Danmarks nye store jazzdronning. Det har hun tydelig vist de senere år, hvor hun har været solist bl.a sammen med DR Big Band, Kjeld Lauritsen, Delta Blues Band m.fl. I 2016 modtog hun en Danish Music Award som Årets Bluessanger.

Miriam Mandipira dannede i 2010 “Her Danish Friends” og har sammen med dem siden
arbejdet målrettet på at fremelske et udtryk, hvor alle hendes musikalske talenter kommer i spil. Hun har valgt et repertoire, med sine favoritnumre fra både traditionel jazz, de store amerikanske evergreens, soul, gospel, blues og sange fra Sydafrika og Zimbawe, hvor hun selv stammer fra.

Hvis man endnu ikke har oplevet Miriam Mandipira, har man virkelig noget til gode. Hun har en ubeskrivelig flot stemme, som hun behersker i alle oktaver, fra det bløde dybe til det krystalklare høje. Hendes sang kommer lige fra hjertet. Hun synger med indlevelse humor og energi, så ingen undgår at blive berørt, og intensitet og indlevelse er i lige så høj grad kendetegnede for de fire musikere der akkompagnerer hende.

I 2014 udgav Miriam Mandipira & Her Danish Friends cd’en ”Live”.

Middag + koncertbillet til 350 kr. bestilles hos Restaurant Strandtangen.

Koncerten er arrangeret af Kulturnetværket SVANEN i samarbejde med Restaurant Strandtangen som et resultat af aktiviteterne i Skive Havn.

“Initiativet tegner godt for det fremtidige samarbejde om liv på Havnen” siger Svanemor, Iben Barnwell, og tilføjer, at hun håber, at rigtig mange vil benytte sig af det gode tilbud om dansk mad kombineret med musik i verdensklasse.

"Vi er selvfølgelig spændte på sammensætningen i byrådet efter valget” siger hun "men vi håber, at SVANEN og ønsket om mere liv i Skive Havn fortsat vil nyde fuld opbakning hos politikerne og alle i lokalsamfundet”.

SPIL DANSK fejres i hele Skive Kommune med en lang række koncerter, fællessang, work shops og Åbent Hus hos alle byens kor og orkestre.

SPIL DANSK 2017 er landsdækkende og strækker sig over hele Uge 44.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk