Koncert med Kejser Larsen & Zakariasen på Skive Bibliotek

Musik:

Torsdag eftermiddag den 11. februar kl. 16.00-18.00 venter der Skive Biblioteks gæster en anderledes musikalsk oplevelse end normalt.

De skal nemlig i selskab med guitarristen Mikkel Zakariasen og den nordjyske trubadur Christoffer Kejser Larsen lytte til en koncert med titlen ”Livet er en sang værd”.

Deres sangtekster er på dansk og er inspireret af livets rejse i både med og modgang.  Historierne tager deres udgangspunkt i genkendelige temaer og omhandler hverdagens små og store fortællinger, tilsat humor og eftertanke. Aftenen krydres med finurlige betragtninger fra livets store rejse.

”Det var en fornøjelse at have besøg af den nordjyske troubadour Christoffer Kejser Larsen og guitaristen Mikkel Zakariasen, og koncerten passer fint på et bibliotek.  En poetisk aften fuld af fortællinger og god musik. Livet er bestemt en sang værd i selskab med Kejser Larsen og Zakariasen!”, skrev Pernille Lisborg, som er Arrangementskoordinator ved Frederikshavn Kommunes Biblioteker.

Kejser Larsen, har lige produceret et nyt album med 12 nye sange på dansk. Albummet bærer titlen: ”Barmhjertige Søster”. Teksterne er på dansk og tager udgangspunkt i hverdagens små og store fortællinger og socialrealistiske øjebliksbilleder. Musikgenren på albummet er en solid blanding af Rock og Folk musik blandet med lyrik, glæde, vemod og eftertanke fra Udkants Danmark. Koncerten finder sted i bibliotekets stueetage.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk