Koncert i Skive Teater til fordel for Folkekirkens Nødhjælp

Musik:

Det er ikke et helt almindeligt band der til november gæster Skive Theater med et udbud af sange, der alle har troen eller det kristne budskab som fællesnævner i langt de fleste af de engelsksprogede tekster.

Men selvom det elleve mand store orkester med både mænd og kvinder bestående af syv musikere og fire sangere synger på engelsk, er stort set alle pære danske. Dog lige med undtagelse af bandets violinist Lada Fedorova, der er hentet ind fra det tjekkiske kammerorkester. Det kunne så umiddelbart lyde som om det er et klassisk orkester, men det er ingenlunde tilfældet. 'Songs and Joy' som bandet hedder, har godt nok dybe rødder i det klassiske for flere af medlemmernes vedkommende, men de er også alle rytmiske musikere og har alle spillet og sunget i flere rytmiske sammenhæng med meget lang erfaring.

Koncerten finder sted i Skive Theater den 9. november 2017.>
Koncertbilletterne koster 185 kr. og kan bestilles på www.skivebilletten.dk, www.ticketmaster.dk og www.skivetheater.dk

Det er sanger Michael Halle der har taget initiativ til at stable det hele på benene og få sammensat et band der kommer fra alle dele af landet og alle har en travl hverdag med koncerter, indspilninger, undervisning og i det hele taget musik i andre sammenhæng. Så det er heller ikke et band der samles ugentligt i øvelokalet, men kun fokuserer på de få koncerter 'Songs and Joy' kan give i løbet af et år.

Det stiller store krav til den enkelte musiker og sanger, men også store krav til Kapelmesteren Lene Vammen Bisgaard, der til daglig er organist i Resen Kirke ved Skive, men også er rytmisk uddannet pianist og korleder for et 70 mand stort Gospelkor.
Det er dog ikke dette kor, men i stedet Skives lokale 'Limfjordskor' der på enkelte numre flankerer 'Songs and Joy', ligesom Skive Musikskoles Børnekor er med på et par numre.

- Idéen med bandet er, at vi gerne vil skabe noget glæde med nogle dejlige sange, hvoraf en stor del er kendte numre af både Beatles, Beth Hart, Sting, Elton John, Billy Joel, Michael W Smith og mange flere. Men vil også gerne inddrage et eller flere lokale kor i de områder af landet vi kommer til at holde koncerter, som vi også gør i Skive Theater den 9. november, fortæller Michael Halle.

Billetsalget er allerede godt i gang selvom der stadig er nogle måneder til selve koncerten, men det kan også skyldes, at 'Songs and Joy' har valgt at donere hele overskuddet ved koncerten til Folkekirkens Nødhjælp for netop denne koncert og altså selv spille gratis og selv afholde alle omkostninger til transport og indkvartering i forbindelse med koncerten.

- Det gør vi fordi vi gerne vil have så mange som muligt til at dele vores egen glæde ved musikken med, og fordi vi synes at Folkekirkens Nødhjælp i den grad har brug for al den økonomiske støtte den kan få. Det vil vi gerne bidrage med, slutter Michael Halle.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk