Kinesisk aften med kvindekoret Hong Feng Ying

Foto: Skive Bibliotek
Musik:

Tirsdag aften den 6. september klokken 19.30 finder der et dansk-kinesisk kulturmøde sted på Skive Bibliotek. Her kommer kinesisk kvindekor Hong Feng Ying, som til daglig har base i den kinesiske kæmpeby Beijing.

Koret består af 30 sangglade kvinder i alle aldre, som synger i originale dragter, fra deres hjemegn under ledelse af Liu Ying og Xu Ping, som er uddannet sanger og korleder fra Minzu University of China.

Koret har vundet adskillige priser og udmærkelser. Musikken er en blanding af kinesisk folkemusik og vestlig klassisk musik med enkelte indslag af nyere musik. Koret er grundlagt i april 2009 og korets medlemmer kommer fra et bredt udsnit af samfundet og er alle passionerede korsangere med mere end 10 års erfaring. Koret er således et amatørkvindekor med et meget højt niveau.

I starten af september 2016 gæster 20 af korets medlemmer Danmark på en turné, som er arrangeret af Viborg Damekor og Kulturnetværket SVANEN. Udover at være korets gæster, skal Hong Feng Ying rejse rundt i hele Danmark for at synge og opleve dansk kultur og natur.

I pausen serveres kinesisk te og kinesiske specialiteter ved en lokal kinesisk pige som insisterer på at kaldes Hester. Hun vil fortælle nogle spændende sider ved kinesisk kultur og tradition. Hester er formand for den lokale forening ”Ny Silkevej”, og hun underviser også interesserede i kinesisk. For nogle år siden oversatte hun nogle af Jeppe Aakjærs sange og digte til Kinesisk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk