INTRODUKTIONSDAG – Tør du blive garder?

Foto: Skive Garden
Musik:

Skive Garden holder introduktionsdag for nye kommende garderer. Kom og vær med!

Torsdag den 29. august 2019 kl. 18.30 på Ådalskolen i Skive, hvor Skive Garden holder til. Alle interesserede børn og unge og deres forældre er velkomne til denne introduktionsdag, hvor man kan få et indtryk af det spændende musikalske bygarderliv.

Der vil være en generel præsentation af Skive Garden med praktisk info. Skive Gardens 3 forskellige orkestre, trommekorps, tambourkorps og harmoniorkester vil afholde en minikoncert. Der vil blive afholdt musikværksteder under ledelse af vores professionelle undervisere, hvor alle kan prøve at spille på forskellige instrumenter, såsom trommer, fløjte og andre blæseinstrumenter. Der vil i løbet af aftenen være mulighed for at stille spørgsmål til nuværende gardere, deres forældre og bestyrelsesmedlemmer i ”forældre cafeen”.

Mødestedet for introduktionsdagen er Skive Seminariums parkeringsplads, Dalgas Alle, Skive. Her vil I blive budt velkommen af Skive Garden. Dernæst vil vi gå i samlet trop til Ådalskolen lige ved siden af.

Skive Garden består af cirka 35 unge piger og drenge, som deler deres fælles passion for musik og samvær. Garden spiller musik til byfester, jubilæer og mange andre kulturelle arrangementer i både indland og udland. Det drejer sig om fællesskab, optimisme, kreativitet, udvikling og samspil, som er kerneværdier i Skive Garden.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk