Harmonikamusik på SVANEN i Skive Havn

Foto: Jan Sand
Musik:

Torsdag 3. august 19.30 vil lette toner og glade melodier svinge sig ud over skibssiden når Skive Harmonikaklub byder på fællessang under teltdugen på Kulturhusbåden SVANEN med dans på bryggen.

- Sådan en aften kan let trække op imod 100 besøgende og er derfor et populært initiativ, fortæller Iben Barnwell, der tovholder på arrangementet.
Med sit stilsikre repertoire borger Skive Harmonikaklub nemlig for kvalitet og folkelighed, og vi ser frem til at møde mange sang- og danseglade gæster når den niende af sommerens hyggelige koncerter spænder af på SVANEN i Skive Havn, fortæller hun videre.

Entrén er 60 kroner og for dette beløb får man både kaffe, te, kage, frugt med mere, samt dejlig harmonikamusik. Der kan desuden købes øl og vin i pausen.

Om Skive Harmonikaklub

Skive Harmonikaklub er grundlagt i 1996 og ledes i dag af Verner Thorgaard fra Skive. Orkestret består af mere end 20 dygtige spillemænd og -damer, som ofte underholder til fester, træf, danseaftener og andre arrangementer, lokale som i andre dele af landet.

Ikke mindst er Skive Harmonikaklub kendt for sine velbesøgte danseaftener første tirsdag i hver måned i Nr. Søby Arena. Her kan man for små penge få en glad aften med en svingom og en snak med nye venner under kaffen.

Om SVANEN

Kulturhusbåden SVANEN ligger fast i Skive Havn og er Skive Kommunes flydende kulturhus.
Sommerkoncerterne på SVANEN arrangeres af Kulturnetværket SVANEN i samarbejde med Skive Kommune - Kultur&Fritid og bestyrelsen for Kulturhusbåden.

Borgere kan gratis låne Kulturhusbåden til kulturelle arrangementer, møder, aktiviteter med mere.
I den forbindelse kan man rette henvendelse til Else Larsen, Skive Kommune på telefon 99 15 55 63.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk