Harmonikaglade dansefolk indtager Salling Camping

Foto: Salling Camping
Musik:

Den 14. og 15. juni gentages de sidste års succes for det harmonikaglade folk. Der er budt op til dans, når Salling Camping igen byder ind til Harmonikatræf, hvor kendte og ukendte bands udfylder programmet hele lørdagen med glade toner og sang.

- Det hele startede faktisk meget tilfældig, fortæller Peter Haubo, som hvert år vier sit liv som fuldtids-campingvært. Det var nemlig en fastligger, som havde en særlig interesse i harmonikamusik og hvert år havde taget turen til Nykøbing Mors til harmonikatræf. 

- Men da dette arrangement lukkede, blev vi spurgt om, om vi ikke ville prøve at lave et lignende arrangement her på campingpladsen i stedet for, siger Peter Haubo som ikke ét sekund har fortrudt sin beslutning. Det endte nemlig med at blive en succes. Derfor vil vi som de forrige år, blot koncentrere os om det vi er bedst til, nemlig at tage imod glade gæster og sørge for god forplejning.

Fredag starter med hyggemusik rundt på pladsen og folk er meget velkommen til at gå rundt på pladsen og hygge med.

Til aften er det muligt at få buffet og efterfølgende spiller Mousen op til dans med musik for de unge på 40 og alle andre.

Lørdag er programsat allerede fra kl. 9.30 med velkomst og fællessang, hvorefter 14 orkestre fylder dagen ud

Harmonikatræffet er blevet et af de største arrangementer for Salling Camping. Selvom det var en helt ny branche værtsparret kastede sig ud i, ser de frem til hvert år at tage imod de danseglade gæster igen.

- Det er en herlig branche og vi glæder os rigtig meget til at byde harmonikafolket velkommen til endnu en omgang træf, slutter Peter Haubo.

Se hele programmet her (http://www.sallingcamping.dk/arrangementer/)

Book overnatning her (https://salling.ruja.dk/booking/)

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk