Formandsskifte på Skive Festival

Fra venstre Thomas Jørgensen, Charlotte Danefeld, Michael Eiskjær, Morten Riisgaard, Klaus Sørensen og Henrik Kirketerp-Møller
Foto: Skive Festival
Fra venstre Thomas Jørgensen, Charlotte Danefeld, Michael Eiskjær, Morten Riisgaard, Klaus Sørensen og Henrik Kirketerp-Møller
Musik:

I slutningen af november afholdte Skive Festival ekstraordinær generalforsamling, som næste led i det generationsskifte der siden 2015 har været i proces på festivalen.

Formand Henrik Kirketerp-Møller gav formandskasketten videre til Klaus Sørensen, der sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer, og nøglepersoner, arbejder med de fremadrettede udviklingsplaner for Skive Festival.

Henrik Kirketerp-Møller udtaler: ”Det er et naturligt tidspunkt nu at indsætte Klaus som formand, både af den årsag at jeg har fået nyt job, som naturligvis tager megen af min tid og fokus, men også fordi det er Klaus som fremadrettet er den daglige leder af Skive Festival. Jeg er helt tryg ved at overlade posten til Klaus og yderst tilfreds med den indsats der bliver lagt for dagen for festivalen, og jeg ser en lys fremtid for festivalen med den nuværende arbejdsgruppe”.

Henrik Kirketerp-Møller forbliver i festivalbestyrelsen som bestyrelsesmedlem og Michael Eiskjær tiltræder desuden bestyrelsen som nu består af formand Klaus Sørensen, næstformand Michael Eiskjær, Morten Riisgaard, Thomas Jørgensen, Henrik Kirketerp-Møller og Charlotte Danefeld.

Om sin nye rolle som formand udtaler Klaus Sørensen: ”Jeg hilser posten velkommen og har længe været i fuld gang med at sætte skibe i vandet, med henblik på at skabe en unik oplevelse for vores gæster i 2017. I kan alle forvente jer en festivalplads, hvor dekorationen, hyggen og stemningen får et løft der kan mærkes!”

For tiden arbejder festivalen på højtryk med at indlede de nødvendige dialoger med foreninger og samarbejdspartnere, ligesom salget har stort fokus.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk