Fire navne tilføjet til Skive Festival programmet

Musik:

Der er både lokale nye toner, Internationale Melodi Grand Prix vindere, gengangere og noget for de unge.

Skive Festival præsenterer for første gang på scenen lokale Sonja Hald med Jonas Dahl fra Vridsted i front. Faktisk er det ikke helt første gang Sonja Hald gæster Skive Festival, for de var gæstestjerner på scenen med TV-2 på dette års festival, men det er første gang de spiller deres egen koncert på Skive Festival. Jonas Dahl er endnu en af de lokale musikere, vi kan være stolte over at have opfostret på Skiveegnen.

Hertil kan især de unge piger se frem til at høre Citybois på Skive Festival, så måske man nu skal tilføje en Skive Festival billet til julegaveønskerne, imens den er billig. For det ældre publikum kan vi glæde os til en kavalkade af Brødrene Olsen hits – ikke mindst ”Smuk som et stjerneskud” og sidst men ikke mindst gentager vi året succes med Rocazino, som leverede en legendarisk optræden.

I morgen tirsdag kan vores gæster se frem til endnu to tilføjelser til programmet, og her er der fokus på hårdtslående club musik – så er der vist ikke sagt for meget. Skive Festival fortsætter med at offentliggøre onsdag og torsdag med toppen indenfor dansk live musik i form af et par ekstra hovednavne til øverst på plakaten.

Charlotte Danefeld udtaler: ”Det kan godt være vejret er trist derude, men på festivalkontoret skinner solen fra en skyfri himmel, og humøret er højt, for denne uges offentliggørelser er vi sindssygt stolte af at kunne tilføje til de allerede fede offentliggjorte navne”.

Fredag den 24. november holder Skive Festival 24 timers Black Friday salg med rabat på billetten.

23. august afholder Skive Festival Afterparty med Kim Larsen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk