Danmarks største musikbegivenhed

Musik:

Musikarrangører og spillemænd kan godt begynde at trække i arbejdstøjet, og vi andre kan begynde at glæde os til masser af skønne musikoplevelser i Spil Dansk ugen 2017.

Hvert år i uge 44 er der nemlig særligt fokus på at dyrke dansk musikkultur, når henved 20 kommuner er 'Spil Dansk kommuner'. Det sker i uge 44 og Skive Kommune er også med i år, hvor Spil Dansk finder sted fra den 30. oktober til den 5. november.

Spil Dansk begejstrer og inspirerer hvert år danskerne til at skabe og spille musik og synge sammen på kryds og tværs. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed. En national begivenhed, som musikere, arrangører og ildsjæle i hele landet står bag.

Spil dansk pakken

At være Spil Dansk-kommune indebærer, at kommunen køber en 'Spil Dansk pakke', som indeholder en række spændende musikalske aktiviteter. I Skive Kommune er det Skive Musikskole, der administrerer aktiviteterne i Spil Dansk pakken med i alt 17 forskellige tilbud.

Flere af disse arrangementer er lukkede tilbud for særlige målgrupper, som for eksempel 'Jazz Caravanen', der besøger gymnasieklasser, fællessang og workshops for skoleklasser, masterclasses og 'Vi booster talentet' for musikskolens elever. Hertil kommer en kursusdag for musiklærere, og tilbud om en sangkonsulent som gæstelærer hos et lokalt kor.

Der vil desuden være flere arrangementer, som er åbne for alle, foreksempel 'Hit med sangskriveren', som er en samtalesalon med musik og artist talk, og andre koncerter, som annonceres på Skives Spil Dansk program. Derfor opfordres der til at man holder godt øje med programmet, når vi nærmes os uge 44.

Har du et arrangement til programmet

Alle kommuner er velkommen til at udvide programmet med flere offentlige, lokale koncerter i Spil Dansk ugen.

For at få sit arrangement med i Skive Kommunes samlede Spil Dansk oversigt, skal musikaktørerne/arrangørerne indtaste oplysninger om arrangementet på kommunens hjemmeside, www.skive.dk/spildansk
Deadline for dette er 15. september klokken 12, hvis man ønsker sit arrangement med i den fælles oversigt.

Alle arrangører er herudover selv ansvarlige for at markedsføre deres arrangement eksempelvis via Skiveportalen og lignende steder, og taste ind i Kulturspot og på Spil Dansks hjemmeside, hvor man kan finde en samlet oversigt over alle Spil Dansk aktiviteter i hele landet.

For yderligere oplysninger kontakt:

Skive Musikskole, Anja Brejner Højgaard, souschef, abrh@skivekommune.dk, telefon 99157271
Skive Kommune Kultur og Fritid, Mette Dyrberg, kulturkonsulent, mmdy@skivekommune.dk, telefon 99156031.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk