Adventsstemning med kor- og messingklange

Foto: Callunakoret
Musik:

Det var nok briterne, der først fandt ud af det: brass band’et med sine messinginstrumenter og store klang passer rigtig godt til klangen af stemmer i et blandet kor!

Den oplevelse gentages utallige gange i kirker og koncertsale, specielt omkring advents- og juletid. Og nu kan man selv konstatere samspillets kvaliteter i mindre skal, når Callunakoret fra Skive og brass-kvintetten, Dynamic Brass, giver koncert klokken 19.30 tirsdag den 17. december.

Callunakoret har mange koncerter på sit CV, selvom koret kun er i sine teenageår. Koret trives med forskellige musikalske udfordringer både alene og i sammenhænge med andre kor og med instrumentalister og solister. Koret ledes af Torben Aas Kjær.

Dynamic Brass er en kvintet med rødder i det midtjyske brass band-miljø. Kvintetten er 30 år gammel, og den har givet over 100 koncerter med et meget bredt repertoire, fra renaissancemusik til helt nyskrevne kompositioner.

Koncertens program er fire-delt: koret og kvintetten har hver sin afdeling, en afdeling er med koret og kvintetten sammen og endelig er der indlagte fællessange. Der vil undervejs blive fortalt om musikken, komponisterne og andet, som tilsammen gør oplevelsen af koncerten større.

Koncerten arrangeres af Callunakoret og Dynamic Brass. Entré; 75 kr., inklusive kaffe og kage.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk