"GASBOX" - kendt fra Danmark har talent kommer til Sundsøre Festival

Musik:

Morten Konge Nielsen, formand for Sundsøre Festival udtaler til Skive-her.dk ”Vi har hyret "GASBOX" - kendt fra Danmark har talent til Sundsøre Festival. Det er Gasolin kopi på meget højt niveau og de nåede frem til semifinalen med store roser fra samtlige dommere.”

GASBOX – Gasolin’ & Kim Larsen

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen er en af Danmarks største kunstnere og personligheder gennem tiderne. Kim Larsen har i over 40 år spillet og sunget sig ind i et stykke dansk kulturhistorie, først med Gasolin’ og siden som solist. Både den fattige mand på gaden, de kære børn, de rige, de ældre og selv dronningen kender til sangene der har udnævnt gavflaben til Danmarks Nationalskjald.

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter. Efter deres medvirken i Tv -programmet ”Danmark har talent” på TV 2 har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner originalen selv så man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (leadguitar, kor), Palle Knudsen (bas, kor) og Johnny Kolstrup (trommer).

På scenen skaber det de sammen en form for musikalsk magi der altid bliver præsenteret i professionelt lyd og lysshow.

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde og med en af Danmarks bedste Kim Larsen sangere i front, giver de publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme.

GASBOX er lige nu aktuel i TV-programmet "Danmark har talent".

Dommerne havde følgende kommentarer til bandets første optræden ved audition.

"Jeg lukkede lige øjnene et øjeblik og du var jo fuldstændig Kim Larsen – du kan jo hele hans mimik. Han lever – gud være lovet – den dag i dag, Kim. Det er meget svært ikke at forelske sig i hans sange, men at lave det så overbevisende, det giver et stort JA." - Jarl Friis Mikkelsen

 "Jeg er total rystet – jeg kunne overhovedet ikke høre forskel. Jeg synes i spiller pissegodt. Jeg synes det var et virkelig godt valg af numre – det var skide godt sat sammen – et kæmpe JA." - Peter Frödin

"Jeg er imponeret, virkelig imponeret. Hold kæft hvor bliver man glad. JA fra mig."- Nabiha

Mød Gasbox til Sundsøre Musikfestival lørdag d. 30/7 kl. 14.00, hvor de starter lørdagens fest ved Junget Strand.

Se programmet for Sundsøre festival 2016 her

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk