Super elegante danse pumps

Mode:

Livet går som en leg, når man flyver igennem tilværelsen i disse super elegante og lette pumps fra ARA. Den øverste på foto, med den feminine sløjfe, fås i sort og titan. De lette materialer er mikrofiber, sålen er en fleksibel gummisål, og ud over at træde dansen, som den er særdeles velegnet til, idet den også er på fornuftig mellemhæl, egner den sig i lige så høj grad som job eller party sko. Den nederste pump model, er med sit smarte glimmer på tåen endnu mere elegant. Den er lige så let, også fremstillet i mikrofiber, og fås i sort. De spændende nye materialer gør disse pumps super lækre at have på – de smyger sig faktisk om foden, samtidig med, at de sidder godt fast. Man mærker kort sagt næsten ikke, at man har dem på. Og prisen – jamen det er helt utroligt! Her er der virkelig ”value for money”, så hvorfor ikke købe begge par, så man er helgarderet, både hvad angår job, fester eller danseaftener m.v.?

62.861. ARA pump med sløjfe, mikrofiber, sort og titan, str. 36 – 42, til kr. 499,-

62.872. ARA pump med glimmer, mikrofiber, sort, str. 36-42, til kr. 499,-

KOMFORT  OG  FASHION  MED  UNGT  LOOK

Funktionel fashion til de kolde vinterdage

ARA’s kollektion efterår og vinter 2015-16 præges af smart design, funktion og pasform. 3 typiske ara kvaliteter, som kendetegner hele kollektionen, men som man også finder helt ned i hver enkelt model! ”Memory skum” gør, at skoen ”husker” sin ejer optimalt, udtagelige og skindbetrukne indersåler og komfort vidder helt op til K, samt modeller i op til størrelse 43! - betyder, sammen med et altid trendy og tidsvarende design, at alle ARA sko både er smarte og samtidig besidder en fantastisk gangkomfort.

Trend

Det aktuelle modetema er efterår og vinter 2015 er casual, chic og feminint. Det fortolkes hos ARA med anvendelse af materialer som nappa læder, ruskind, chevro og sporty-casual gedeskind. Bløde sportsinspirerede tekstiler fuldender billedet. Prikken over i’et i designet er en afrunding med forskellige applikationer som smykker, simili, nitter, kæder, bånd og sløjfer m.v.

Farver

Farvestemningen i kollektionen spænder over tre temaer: ”Silent”, som er præget at vinterens lyse nuancer som grå, beige, mineral, walnut, alpaca, teak og diskrete metalfarver. ”Loud” lever op til sit navn med smukke farver som rød, blå og turquis samt brune toner. I ”Deep” temaet finder man de væsentligste ARA farver, som denne sæson er dæmpede, indenfor skalaen sort, mørkeblå, bordeaux og mørk grå. Diskrete metal farver afrunder hele paletten.

Mode og komfort

Med ARA går mode hånd i hånd med komfort, som understreges af udstrakt anvendelse af usynlig stretch- og flex-materialer, fleksible gummisåler og små gelé-puder, som tilsammen yder en god gangkomfort. En fantastisk kombination, som ARA har forstået i årevis. Damekollektionen består af 250 modeller i forskellige farvevarianter og rig på støvler, støvletter, snørestøvler og ankelstøvler. Dertil sneakers, ballerinaer, mokkasiner og sportslige slippers.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk