Lene og Saksen redder skadet hår med innovativ molekylebehandling

Mode:

Hos Lene og Saksen i Jebjerg kan du få en ny og revolutionerende, genopbyggende molekylebehandling, der giver stærkere, sundere og mere glansfuldt hår.

”Som frisør ser jeg ofte resultatet af usunde, kemiske behandlinger, som ødelægger kvinders hår. Og tidligere har kundernes muligheder for større farveskift været begrænset, da disse typer behandlinger ofte har været ret hårde ved håret. Men med den nye Olaplex molekylebehandling kan jeg nu tilbyde en behandling i salonen, som effektivt og skånsomt genopbygger og styrker hår, der er beskadiget som følge af f.eks. farvning, afblegning, permanent- eller varmebehandling med glatte- og krøllejern”, fortæller Lene Vistisen Nygaard, som er indehaver af Lene og Saksen i Jebjerg.

Olaplex™ er udviklet af to af verdens førende ph.d. forskere i materialer og kemi. Sammen har de skabt et innovativt, nyt molekyle, som er helt fri for silikone, sulfater, phtalater og anden usund kemi og det er aldrig testet på dyr.

Behandlingen er ny i Danmark, men har allerede høstet stor begejstring på de sociale medier. På Facebook har flere og flere professionelle frisører meldt sig ind i Olaplex-fællesskabet og alle har gennemført uddannelsesprogrammer i brug af produktet, inden de selv har testet det på egen hånd. Desuden har Olaplex netop vundet en Danish Beauty Award i kategorien Årets Innovation. Nu kan behandlingen også fås hos Lene og Saksen.

Lene fortæller videre, hvorfor produktet er så effektivt: ”Når håret farves, bleges, permanentes eller udsættes for hyppig varmebehandling, sker der det, at hårets salt- og svovlbindinger nedbrydes. Håret bliver mat og kedeligt og ser tørt og beskadiget ud. Med Olaplex kan jeg tilbyde en salonbehandling, som trænger ind i hårets kerne og genopbygger og reparerer hårets salt- og svovlbindinger med op til 99 %.

Behandlingen kan bruges som en efterbehandling på hår, der er skadet af tidligere behandlinger. Men det som er revolutionerende er, at Olaplex-behandlingen kan tilsættes under farvning, blegning eller permanentning og virke som en forebyggende beskyttelse og pleje af håret.”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk