Korte citystøvler

Mode:

De korte citystøvler vækker megen appel hos kvinderne – især til efterår og vinter. Derfor afholder ARA sig ikke for at designe flere modeller inden for området. Den forreste er ingen undtagelse, idet man her ser kort støvle på lidt højere hæl end sædvanligt, når det gælder ARA. Det giver et lidt andet look – til den elegante side, samtidig med, at støvlen, udover at være super trendy, også udmærker sig ved at være behagelig at gå i. Der er en karakteristisk effekt via lynlåsen, og dertil en tydelig fleksibel sål med profil, så man står rigtig godt fast. Med den bageste model på fotoet ”svæver man lavere”, men netop begrebet at svæve er en passende generel betegnelse, når det gælder ARA’s skomodeller i det hele taget. Den er fremstillet i nubuk – enten sort eller grå! - med smarte effekter på siden, lynlås og masser af plads til fødderne. Begge modeller fås op til vidde H, og er et par rigtig gode bud på den optimale korte citystøvle til sæsonen!

44.137. Kort ARA støvle, sort skind, str. 36-42, til kr. 1.099,- 63.619. Kort ARA støvle, sort, grå, nubuk, str. 36-42, til kr. 699,-

MODERNE KOLLEKTION MED VÆGT PÅ DETALJEN

Perfekt kombination til temaerne i damemoden

ARA’s kollektion efterår og vinter 2015-16 præges af smart design, funktion og pasform. 3 typiske ARA kvaliteter, som kendetegner hele kollektionen, men som man også finder helt ned i hver enkelt model! Kollektionen indeholder korte rå bikerstøvler, ankelstøvler, Chelsea Boots, forskellige sneaker typer, ballerinaer og pumps.

Detaljerne

Der er spændende applikationer på især ballerinaer og pumps i form af smarte spænder, kæder, metal lynlåse, små feminine charms, iøjnefaldende metal indsatser i hælene, og mange eye catshcers som sætter prikken over i’et i kollektionen.

Trend

Det aktuelle modetema er efterår og vinter 2015-16er ”perfekt koordination af temaerne i damemoden”. ARA’s designere har fulgt sæsonens trend, med forskellige kombinationer af hverdags look, urban chic, klassiske temaer, sports look, det feminine og elegante. Inspirationen kommer fra 90’erne tydelige silhuetter, jeans til støvlekanten, miniskørter, komfort bukser fra snowboard moden, højtaljerede, pulloveres og blazere.

Materialer og farver

ARA’s materialer er som altid af høj kvalitet med nubuck, blødt kalveskind, børstet nappa m.v., nogle med dyreprint i grå eller blå nuancer. Dertil er nogle af modellerne udstyret med ARA’s comfort flex materialer, som tilpasser sig individuelt. Vinterstøvler med goretex membran, som holder fødderne tørre og varme hele dagen. Alle ARA’s modeller er fremstillet af lækkert skindfor, med udtagelige indersåler, ligesom nogle støvletter og vinterstøvler har lækkert varmt uldfor. Diskrete farver som bordeaux, marrone, espresso, cognac, og blå-brune kombinationer runder farvepaletten af.

Mode og komfort

Med ARA går moden hånd i hånd med komfort, som understreges af udstrakt anvendelse af usynlig stretch- og flex-materialer, fleksible gummisåler og små gelé-puder, som tilsammen yder en god gangkomfort. En fantastisk kombination, som ARA har forstået i årevis. ARA’s design er trendy, samtidig med at vidderne går fra F½ - K!

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk