DEN ULTIMATIVE SOMMERSANDAL

Mode:

Her er de ultimative sommersandaler, med casual krydsremme over vristen, smart lynlås i hælen, så de er hurtige at komme i, eller sparke af. Under alle omstændigheder er de bare seje, og det er vel ikke det værste? Sandalen sandal er i lækkert blødt skind, og med en komfortable indersål i skind. Fås både i sort og rød.

Den elegante hæl er 35mm, så man kan ikke udelukke, at mange vil anvende den til aftenens bal også. Modellen er som sagt udstyret med smart lynlås bag i hælen. Remmen fortil sikrer at sandalen sidder rigtig godt fast på foden, ligesom den automatisk tilpasser sig individuelt.

Hvad enten på job eller til mere festlige lejligheder, vil den ultimative sandal med usvigelig sikkerhed leve op til alle forventninger!

 

MATERIALER OG HÆLE

Materialerne inden for ballerinaer, sandaler og moccasiner, forår/sommer 2015, præges af børstet nappa, nubuck, ruskind, tech materialer med print og super blødt kalveskind.

ARA har givet hæle og plateauer et helt nyt look ved at tilsætte diskrete metallic nuancer, ligesom hæltyperne varierer fra de helt flade til en max højde på 60 mm! Den nye damekollektion består af en lang række modeller i en skøn variation af sandaler, klip klappers, ballerinaer, moccasiner, pumps, smutters og slippers. En spændende kollektion, præget af komfortsko i smart design, og til en rimelig penge! Derfor er der som altid fuld valuta for pengene på alle hylder med ARA.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk