A&G bliver til MAGASIN i Skive

A&G´s facade:
A&G´s facade: "Vi takker alle som var med på dette års aprilsnar, som flere havde bemærket, hvis I læser slutningen af artiklen står der "Ranslirpa parkeringshus"
Mode:

"Efter at vi i A&G har haft så stor succes med vores nye ”shop in shop” koncept, fik vi henvendelse om at lave hele ejendommen om til MAGASIN i Skive. Efter at have forhandlet de seneste 6 - 7 måneder, er aftalen faldet på plads. Det handler altid om udvikling kontra afvikling for os og for Skive, så derfor hilser vi disse tiltag velkomne til Skive, og det glæder os meget, at netop vores bygning er valgt, som den bedste placering" – oplyser Lene Thomasen, A&G. Vi forbliver delvist ejere af bygningen, men ønsker i øvrigt ikke at uddybe aftalens indhold nærmere.

Nyt parkeringshus

Der bliver etableret et helt nyt parkeringshus, i samarbejde med Sparnord, som oprindeligt havde parkeringshus- og kælder med i overvejelserne, i forbindelse med den store ombygning for nogle år tilbage. De planer og tegninger finder vi frem fra arkivet, får dem tilpasset og opnår dermed udvidet parkeringsmuligheder i Skive, udtaler Mogens Sørensen fra Sparnord i Skive.

På den måde, sikrer vi bedre parkeringsmuligheder for vore egne kunder, og for kunderne i MAGASIN i Skive – som får direkte adgang til både Sparnord og det nye MAGASIN i Skive, og altid i tørvejr – tilføjer Mogens Sørensen, Sparnord i Skive.

Flere butikker

BTX Group A/S, som blandt andet leverer mærkerne Jensen, Brandtex og Signature til A&G i dag, bliver omdannet til et ca. 200 m2 stort shop in shop område på 1. salen, med egen lounge på ca. 50 m2 – så kunderne kan nyde et glas godt vin eller anden forfriskning. Det er en enestående mulighed og nytænkning, og vi ser meget frem til dette tiltag.

Tøjmærket 2-BIZ, som startede shop in shop i A&G maj 2017, vil blive udvidet til det dobbelte areal, og det glæder os meget – udtaler Jens Thomasen fra A&G og Michael Friis fra 2-BIZ. Det bliver en helt ny oplevelse i Skive. Vi kan derved præsentere hele vores kollektion på et sted, tilføjer Michael Friis fra 2-BIZ.

VEROMODA og ONLY, som hver især har ”shop in shop” i A&G i dag, bliver udvidet til omtrent det dobbelte areal. ONLY som netop har etableret egen butik i Skive, bliver fortsat repræsenteret i det nye MAGASIN i Skive, og det bliver med helt nye tiltag, hvor teknologien vil være at finde, og i en udgave med ikke har set tidligere. Laser opmåling af størrelsen på den enkelte kunde, og et virtuelt miljø, hvor man kan prøve sit nye tøj, uden at skulle klæde om. Det er det allersidste nye på den front. ONLY skal fortsat være en del af A&G, eller det nye MAGASIN i Skive, som det jo kommer til at hedde.

MASAI som i sidste uge åbnede en shop in shop, forbliver på gulv etagen – også det område udvides ca. 40% med et flot sofaområde fra Wegner, hvor der vil være kaffe, the m.v. – som kunden kan sidde og nyde.

Velvære & Juicekoncept

5. salen bliver et område med hovedvægten på velvære, mulighed for massage, spa og en sandwich bar. Vi er fortsat i forhandlinger med en af de store aktører indenfor et sandwich / juicekoncept, som findes flere steder i Danmark, Europa, Asien og USA. Der er stadigt ledige m2 på toppen, som vi forventer, bliver besat snarest. Der er endnu ikke en venteliste, men interessen er overvældende stor - fortæller Jens Thomasen, A&G.

Gangbro over gågaden

Der vil blive etableret en gangbro fra det nye MAGASIN i Skive, til Tøjeksperten overfor, så det bliver en samlet oplevelse, uden at skulle gå udenfor. Det bliver let for kunderne at komme i MAGASIN i Skive fra vores forretning, udtaler Arne Gundersen fra Tøjeksperten i Skive.

Nye forretninger på vej

Der er flere nye forretninger og koncept butikker på vej, men da vi ikke er helt plads med aftaler, kontrakter og underskrifter – så bliver det først offentlig gjort på et senere tidspunkt.

Der vil være nye åbningstider, fra 07.00 i ny etableret bagerafdelingen med café, og i øvrigt fra kl. 09.00 til 21.00 hver dag – alle ugens 7 dage.

Henrik Lindbjerg, chef for Skive Handel, udtaler: Det bliver så stort for Skive, måske det største i flere år og det beviser blot – Skive kan godt være med, og med de rette tiltag og personer bag, så kan ting lykkedes. Det bliver afgjort et stort aktiv, tilføjer Henrik Lindbjerg

Rulletrapper og elevator i bygningen

Alle etager bliver forbundet med rulletrapper, og der installeres elevator for gangbesværede. Det bliver en større omgang, at lave det nye MAGASIN i Skive, som forventes at stå klar til åbning 1. november 2019, oplyser Martin Finderup fra Kaj Ove Madsen A/S, som bliver hovedentreprenør på byggeriet. Byggeriet forventes at blive på omkring de 6.000 m2 + Ranslirpa parkeringshus.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk