Weekendens lækkerier: Budapest roulade med hindbær

Mad og drikke:

Nu kan man få lov til at eksperimentere med en rigtig luksus kage dessert. Nogle vil tro, at det er trinnet før konditor faget – men tøv en kende! Det er sådan, at alle kan være med til at lave opskrifterne fra Hermesetas. Man skal blot følge den slagplan, der er lagt ud i ”tilberedning”. Ingredienserne taler deres eget sprog, og det er bare kage kvalitet over hele linjen! Bonus opnår man på kalorie området ved at bruge Hermesetas Stevia i stedet for sukker. Alle er glade, og man kan kaste sig ud i kage vidunderet ”Budapest roulade med hindbær” – både som konditor og livsnyder – uden at få dårlig samvittighed. God appetit!

8 portioner

6 æggehvider (ca. 2dl)

4 dl Hermesetas SteviaSweet Drys Let

150g Hasselnødder, finthakkede

½ dl Maizena

½ dl Vanilje creme/kage creme pulver

3 dl piskefløde, pisket

C. 300 g hindbærsyltetøj

50 g hasselnødder, ristede og hakkede

50 g mørk chokolade

½ dl Hermesetas SteviaSweet Drys Let

Tilberedning

Pisk æggehviderne til skum og tilsæt Hermesetas Drys Let undervejs, pisk til en fast konsistens. Bland nødderne med majsstivelsen og vanilje creme pulveret og vend det derefter i de stift piskede æggehvider. Hæld blandingen på en sprøjte pose og sprøjt med lange rækker ud  på en bageplade, beklædt med bagepapir. Bages midt i ovnen, ved 175 grader, ca. 20 min. Lad nøddebunden kæle af og vend den derefter over på et nyt stykke bagepapir og træk det første stykke bagepapir af. Fordel flødeskummet på underbunden og derefter syltetøjet. Lad fyldet ligge ca. 5 min inden bunden rulles – det gør det lettere at rulle den pænt. Rul på langs

 

  Opskrift

   Portion

kJ

       13.118

          1.640

kcal

          3136

            392

Protein g

           74,9

             9,4

Kulhydrat/g

         236,4

          29,6

Fedt/g

          204,8

          26,6

                                                                                                                                                 Hermesetas har lanceret en ny produktlinje, der kun er baseret på det nye natursødemiddel, SteviaSweet, som blev godkendt for et par år siden af EU Kommissionen. Alle de hidtil kendte Hermesetas produkter vil fortsat kunne fås, så de nye Stevia produkter er blot en ny linje, baseret på natursødemidlet Stevia. Alle Hermesetas produkter med SteviaSweet fås i de fleste dagligvarebutikker til 45,- kr.

FIND INSPIRATION

Hermesetas har en hjemmeside www.hermesetas.dk, hvor man kan få inspiration via opskrifter til bagning, desserter, is eller noget ”sur-sødt”, som passer til de forskellige årstider. Dertil bugner det med generel information om hele produktlinjen, sødemidler og deres næringsværdi, ernæringstips, vægtkontrol, hvordan man beregner sit personlige Body-Mass Index samt information om de sikkerhedsmarginer, som EU har vedtaget for sødemidler.

 

Endelig indeholder www.hermesetas.dk også en side, hvor man kan få svar på alle slags spørgsmål: Kan børn og gravide kan tåle sødemidler? Kan sødemidler medvirke til vægttab? Øger sødemidler sultfornemmelse? osv.

Hermesetas fås enten som tabletter (den oprindelige blå, eller den nye røde), som Hermesetas Flydende eller som Hermesetas Drys-Let, ligesom alle 3 produkttyper også fås som SteviaSweet.

DOSERING

Hermesetas Drys Let er, som navnet antyder, let at dosere, idet 1 dl Drys Let svarer til 1 dl sukker. Man skifter altså blot sukkeret i opskriften ud på volumen (endelig ikke på vægt!)  med Hermesetas Drys-Let.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk