Vild med bagning? Imerco Home i Skive inviterer til bagedage

Mad og drikke:

En bagebølge har ramt os, og det vil de hylde i Imerco Home i Skive. Derfor inviterer butikken til bagedage fra den 19. august og en uge frem, hvor de bageglade borgere kan få gode tips og vinde præmier.

Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Vi er blevet et land af bagenørder, og det mærkes også hos Imerco Home i Skive.

Derfor sætter butikken særligt fokus på bagning fra mandag den 19. august og resten af uge 34. Her kan både nørder og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye bagekollektion, by Ditte Julie, som er udviklet og designet af Den Store Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen i samarbejde med Imerco.

– Der er virkelig gået en trend i at bage flotte kager, og det mærker vi tydeligt her i butikken. Derfor hylder vi det nu med til bagedagene, siger Trine Dyrgaard, der er butikschef i Imerco Home i Skive.

Vind bageudstyr for 7000 kroner
Udover bagedagene fejrer Imerco Home i Skive også fødselsdag, og i den anledning udloddes bageudstyr for 7000 kroner. Det sker gennem en konkurrence på Instagram, hvor den flotteste kage kåres.

Bagedagene finder sted i uge 34 i Imerco Home i Skive.

Imerco Home i Skive har særligt fokus på hele boligen, såvel det klassiske som tidens trends. Butikken forhandler blandt andet køkkenudstyr og boliginteriør som mindre møbler, lamper og ikke mindst gaveartikler, som imødekommer kollektionsskifte og trends. www.imerco.dk/imerco-home   

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk