Velsmagende og sunde hverdagsretter i ny kogebog

Mad og drikke:

Det franske køkken er kendt for sit fokus på velsmag og gode, sæson-bestemte og gerne lokale råvarer. Det samme fokus har de to forfattere valgt i denne nye kogebog, der præsenterer en række lækre retter med masser af grønt, friske krydderurter og enkle fremgangsmåder, der passer perfekt ind i en 5:2-madplan, men sagtens kan nydes uden om kuren.

 

5:2-kuren er en af tidens mest populære redskaber til at opnå et vægttab. Det centrale i kuren er, at man fem af ugens syv dage spiser stort set, som man plejer, mens man de sidste to dage skruer lidt ned for kalorieindtaget. Men at skrue ned for kalorierne behøver bestemt ikke betyde, at man er nødt til at gå på kompromis med velsmag og variation.

Med "5:2-kuren & det franske køkken" får du en indbydende guide til, hvordan du laver enkle retter, der er inspireret af det franske køkken. Lige meget om du blot er nysgerrig og prøver kuren af, har valgt en 5:2-livsstil eller søger ny inspiration til lækker og sund hverdagsmad, får du i bogen opskrifter på kød- og fiskeretter, sup-per og salater, juicer og dips, der tager afsæt i friske råvarer og smagssammensætninger, der mætter og tilfredsstiller.

Bogen er skrevet af Delphine De Montalier og Charlotte Debeugny, henholdsvis fransk og engelsk diætist, mens de smukke retter er fotograferet af franske Charlotte Lascève.


5:2-kuren & det franske køkken / Delphine de Montalier & Charlotte Debeugny. Fotos af Charlotte Lascève.

På dansk ved Helene Lund Sylvestersen.
TURBINE, Aarhus 2015. ISBN: 9788771419276. 208 sider.
Vejl. pris: 279,95 kr.

Bogen udkommer d. 23. januar 2015 på TURBINE forlaget

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk