Unik Peter Larsen kaffe i Roslev

Mad og drikke:

En unik Peter Larsen kaffe er ikke det første man forbinder med en blomsterbutik. Men det er et af de mange spændende tilbud, man støder på hos Blomsterdekoratørerne i Roslev.

’Vi er ret stolte af, at vi må sælge ’Roslev Kaffen’ som de eneste i landet’, begynder Janne Krejberg, indehaver af Blomsterdekoratørerne. ’Det er en rigtig god kaffe, som fremstilles specielt til Roslev og som kun kan købes her i butikken’.

Hun forklarer videre, at kundernes kan få kværnet kaffen i butikken og dermed nyde oplevelsen af god friskkværnet kaffe.

Baggrundsinfo: Blomsterdekoratørerne sælger alle former for buketter og dekorationer til alle lejligheder og højtider. Herudover tilbyder butikken et spændende udvalg i brugskunst. Og Blomsterdekoratørerne er det eneste sted i landet, hvor kunderne kan købe ’Roslev Kaffen’ fra Peter Larsen.

I butikken findes også et stort udvalg af brugskunst – heriblandt også glaskunst fra en lokal kunstner. Og så er der naturligvis friske blomster ad libitum. Men noget af det mere specielle, er månedens buket og månedens dekoration. Janne Krejberg forklarer:

’Vi oplever, at mange kunder rigtig gerne vil give flere blomster til dem, de holder af. Men at det ofte kniber med at få det gjort. Derfor har vi valgt at hjælpe med at huske det. Det er derfor vi tilbyder månedens buket og månedens dekoration’.

Begge ordninger fungerer ved, at kunden tegner et abonnement på 3-12 måneder ad gangen. Herefter kommer de første eller anden onsdag i måneden og afhenter henholdsvis månedens buket eller månedens dekoration, som ofte er til en de holder af. Og med priser fra 100 kr. pr måned, er det ikke økonomien, der afskrækker.

Janne Krejberg afslutter interviewet med at rose sine leverandører, som er afgørende for, at hun altid har friske blomster og indbydende produkter på hylderne.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk