Syd-Rhône vine for alle vinelskere

Mad og drikke:

Syd Rhône har mange vidunderlige vindistrikter med hver deres kendetegn. Mange kender sikkert vinene fra Châteauneuf-du-Pape, men distriktet byder derudover på en række af andre højkvalitetsvine. F.eks. fra områderne Gigondas, Vacqueyras eller Lirac.

»Wøldiche Vine inviterer til en hyggelig og informativ smageaften torsdag den 1. oktober kl. 18.30. Arrangementet varer ca. 2½ time og vil blive krydret med info om de enkelte vine samt små anekdoter om der forskellige vingårde og –bønder. Informationerne leveres levende af Kristian Vestergaard, Vestergaard Wines, der ofte besøger producenterne i området«, oplyser Jeanne Søgaard fra Wøldiche Vine. Hun fortsætter, »Til en god aften hører selvfølgelig dejlig mad, hvilket du også får serveret denne aften. »Vinene vil være et spændende udvalg med vægt på ”smagfuld hygge på 1. klasse” «, fortsætter Jeanne Søgaard.

»Arrangementet er åbent for alle, der har lyst til dels at smage på dejlige sydfranske vine, dels lyst til at høre mere om området og vinene. Deltagerne får selvfølgelig også nogle vintips med på vejen. Gode tips, som kan bruges i hverdagen. Arrangementet er både for vinkendere, men bestemt også for dem, der blot er nysgerrige og har lyst til at smage på en perlerække af dejlige vine og på den måde lære lidt nyt«. slutter Jeanne Søgaard.

Tilmelding til Wøldiche Vine senest den 29. september.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk