Portvinsaften for alle vinelskere

Jeanne Søgaard fra Wøldiche Vine klar til portvinsaften
Jeanne Søgaard fra Wøldiche Vine klar til portvinsaften
Mad og drikke:

Lokale vinelskere får nu muligheden for at smage på en lang række forskellige portvine og samtidig lære mere om disse ædle dråber.

Wøldiche Vine byder velkommen til en aften i portvinens fantastiske verden. »Vi inviterer til en hyggelig og informativ smageaften tirsdag den 8. marts kl. 18.30, fortæller Jeanne Søgaard, Wøldiche Vine. »Arrangementet, der varer ca. 2½ time, bliver krydret med informationer om bl.a. fremstilling af portvin, de forskellige portvinstyper samt naturligvis info om den enkelte vin«, oplyser Jeanne Søgaard.
»Det er svært ikke at holde af portvin, der faktisk er en hedvin, som blev skabt ved et tilfælde... Vinene spænder over et enormt spekter af variationer samt smagsoplevelser«, fortæller hun. »I løbet af aftenen skal vi smage på ikke mindre end 9 forskellige vine fra Vista Alegre & Feuerheerd’s. Bl.a. skal deltagerne smage på den unikke ”Odin” Vintage Port 2013 – der kan (bør) gemmes 10-12 år for at opnå sit ypperste. Vinene, der alle er nye i butikken, præsenteres af Peter Ærensgaard, Lago Import«.

»Arrangementet er åbent for alle, der har lyst til dels at smage på de dejlige portvine, dels lyst til at høre om vinområde omkring Douro-floden i det nordlige Portugal. Deltagerne får selvfølgelig også vintips med på vejen. Tips bl.a. til hvordan portvinen kan bruges på nye og anderledes måder.

»Aftenen er både for vinkendere, men bestemt også for dem, der blot er nysgerrige og har lyst til at smage på en perlerække af dejlige vine og på den måde lære nyt«. slutter Jeanne Søgaard.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk