Øko-køerne er klar til at komme på græs til Økodag i Skive 2017

Mad og drikke:

Søndag den 23. april slippes alle øko-køer på græs. Det er en festdag for både køer og økologien - og du er inviteret med.

Økodagen er en festdag, og det er en af årets mest populære familieoplevelser. Øko-køerne vil efter en lang vinter blive lukket ud på græs for første gang. Køerne vil blive lukket ud klokken 12.00, og der vil på gårdene være smagsprøver på økologiske mejeriprodukter, samt rig mulighed for at smage, røre og lugte til økologien.

Gårde i Skiveomegn

Abildgård

På Abildgård bor Helle og Jens Erik sammen med deres børn, Mads på 5 år, Lea på 3 år og Emma på 1 år. De har boet på gården siden 2006 og begyndte omlægningen af landbruget på 280 hektar jord til økologi i 2015. På gården bor også 225 sortbrogede og røde, økologiske malkekøer, der glæder sig til at komme på græs, samt 220 kvier og kalve og hunden Kvik. De glæder sig til at byde velkommen til Økodag!

Adresse
Struervej 1
7830 Vinderup
Sevel Øko
 
På Sevel Øko slår Linda og Kurt for fjerde gang dørene op for Økodag, når deres 65 sort- og rødbrogede køer igen skal på græs. Kurt købte gården i 1997 og lagde om til økologi med det samme. I 2012 flyttede Linda ind og sammen passer de nu køer, kalve, kvier, stude, geder, frilandsgrise, høns, kyllinger og to hunde. Vi glæder os til en dejlig økodag!
Adresse
Skovhusvej 4
7830 Vinderup      

 

Eller find en gård nær dig, og planlæg dit besøg på www.thise.dk/landmandsliv samt på www.økodag.dk.

Gårdene åbner klokken 10.00, så kom i god tid og undgå bilkøer. Vær opmærksom på at hunde IKKE må medbringes på Økodagen.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk