Nyd nogle af verdens bedste øl - Kom til ølsmagning

Mad og drikke:

Nyd nogle af verdens bedste øl og hør om stolte traditioner, godt håndværk samt den store kærlighed til øllet.

»Belgisk øl er anerkendt som noget af det bedste øl i hele verden. I hundredevis af år er der blevet brygget øl på klostrene, og gennem tiden er der også etableret et utal af små familiebryggerier. Derfor findes der i dag mere end 2.200 forskellige slags belgisk øl«, fortæller indehaver af Wøldiche Vine, Jeanne Søgaard. Resultatet er bl.a. høj kvalitet, et væld af forskellige smagsvarianter og –oplevelser.

»Alle, der har lyst til at smage på en række af disse herlige øl, inviteres torsdag den 16. marts til en hyggelig smageaften hos Wøldiche Vine. I løbet af aftenen skal deltagerne smage på nogle af de allerbedste belgiske øl, heriblandt nogle af de berømte trappist øl,«, fortæller hun videre. »Hver øl bliver præsenteret med små anekdoter, viden og fortællinger. Der drikkes naturligvis af originale belgiske ølglas«.

Vi har et begrænset antal pladser, så tilmelding sker efter ”Først–til-mølle-princippet” Deltagerbetalingen er kr. 199 inkl. ost & snacks samt gode tilbud på aftenens øl og ølglas«, slutter Jeanne Søgaard.

Billetter bedes bestilt, eller købt, senest den 13. marts på: Tlf. 9752 5533, mail: post@woeldiche-vine.dk eller blot direkte i butikken.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk