Ny træpillegrill tænder op for original barbecue

Mad og drikke:

Danskerne kan nu lave original amerikansk barbecue med røgsmag. – Træpillegrillen er bedre end gas og kul, fremhæver grillekspert

Når danskerne henover sommeren sætter grillmad på menuen, har de nu mulighed for at lave original barbecue ved hjælp af en træpillegrill. Mørt, langtidsstegt kød med autentisk røgsmag fra træsorter velegnede til grill.

Det er danske DPG Grill, som har designet den nye træpillegrill og introducret den på det danske marked. Træpillegrillen hører i USA og England til en af de mest populære grilltyper.

At grille med træ giver en konstant, indirekte varme, som er optimal til barbecue og langtidsstegning. Den er ifølge en af landets grilleksperter, der har testet den nye grill, nemmere at betjene end en kulgrill, og så giver det den rigtige grillsmag i forhold til en gasgrill.

- Træpillegrill gør det meget lettere at lave god mad på grillen, for du kan nemt styre temperaturen, og du skal ikke have ondt i maven over, om der kommer blæst, så grillen går ud eller temperaturen stiger, og du får brændt kød. Den er perfekt til hverdagsbrug – er hurtigere varm end ovnen, siger Morten Boros, kok og vinder af DM i grill i 2013.

Han fremhæver samtidig træpillegrillens pladsegenskaber.

- Grillen har to store riste, så du kan lave både grøntsager, kød og andet tilbehør på én gang – og til mange gæster, siger Morten Boros.

Åbner for nye grilloplevelser

Træpillegrillen har indbygget temperaturstyring. og den kan indstilles til at grille i helt op til 20 timer. Det gør grillen ideel til langtidsstegning af for eksempel pulled pork.

For Jesper Christensen, opfinder og ejer af DPG Grill, er det tid til, at danskerne bliver introduceret til ordentlig amerikansk barbecue.

- Den her grill har manglet på det danske marked, og den åbner for helt nye grilloplevelser. Med forskellige variationer af træsorter, kan du samtidig opnå den røgsmag, du ønsker, siger Jesper Christensen.

Træpillegrillen fås i to størrelser. Der er mulighed for at købe træpiller af forskellige sorter træ afhængig af kød og tilbehør. Ahorn, kirsebær, hickory og rød eg er nogle af de træsorter, som er velegnede til grill.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk