Ny sushi-restaurant åbner i Skive

Foto: SushiMania, Skive
Mad og drikke:

Onsdag den 31. oktober, klokken 15.00, slår sushi-restauranten SushiMania dørene op i Skive.

Sushi-restauranten SushiMania er allerede i fuld gang med at istandsætte lokalerne i Nørregade 23, i Skive, så de er helt klar til åbningen onsdag den 31. oktober 2018. Til de første 200 besøgende kunder er der en gratis boks med sushi!

Hos SushiMania er de af den overbevisning, at sushi skal være frisk, serveres lynhurtigt og ikke behøver at koste en formue. Denne holdning har allerede ført til stor succes i Aalborg, og 20 andre butikker, og derfor er turen nu kommet til Skive.

Sushi-konceptet er baseret på, at du selv mixer din egen kombination – og til ganske rørende priser. SushiMania kalder det Pick’n’Mix.

Desuden tilbydes der bokse, som er blandet med sushi-lækkerier på forhånd – dette er for dig, som ikke rigtig kan bestemme dig, eller bare har ekstra travlt.

Hos SushiMania kan du lade dig friste af et lækkert udvalg af lækkert nigiri, maki, klassiske california royals, spicy tuna, lynstegt laks, tigerrejer, tofu, edamamebønner, tempurarejer – og meget, meget mere – både til den lille og den store sult.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk