Mika Wulffs Magasinet lækkerier - En app dedikeret til søde sager

Mad og drikke:

Danmarks første magasin dedikeret til søde sager har netop set dagens lys. ’Magasinet Lækkerier’ handler om brød, kager og desserter og alt det, som hører til i dessertkøkkenet. En af stifterne af magasinet er Mika Wulff, som er uddannet i det søde køkken på den anerkendte franske skole Le Cordon Bleu, med efterfølgende praktik hos topkonditoren Pierre Hermé. Siden hun kom retur til Danmark i sommeren 2014, har hun arbejdet på at udgive et magasin, som var målrettet dessertkøkkenet. Nu er magasinet en realitet.

Ideen til Magasinet Lækkerier opstod, da Mika Wulff ikke syntes hun kunne finde seriøs inspiration og input til hendes passion, det søde køkken. Hun var i sommeren 2014 netop kommet retur til Danmark efter et længere ophold i Paris, hvor hun som den første dansker gennemførte Pâtisserie-uddannelsen på franske Le Cordon Bleu. Vel tilbage i Danmark gik det hurtigt op for hende, at der langt fra var den samme fokus på det søde køkken som i Frankrig på trods af at seersuccesser som fx Den Store Bagedyst og Blomsterbergs Det Søde Liv, havde vundet danskernes hjerter.

- Det undrede mig egentligt lidt, at der ikke allerede var et magasin, som behandlede det emne seriøst. Der har i årevis i Danmark været andre madmagasiner og der bliver også udgivet relativt mange bøger om bagning og desserter. Men et magasin med fokus på det søde køkken, det var der altså ikke, og det er da egentlig lidt underligt, når man tænker på, hvor mange der interesserer sig for det. 

De tanker var startskuddet for Magasinet Lækkerier, som netop nu er på gaden med det første nummer. Eller nærmere betegnet: i AppStore og Google Play. For Magasinet Lækkerier er ikke et fysisk magasin. Det er et digitalt magasin, som bliver udgivet som en app optimeret til tablet. Til gengæld er magasinet gratis.

- Vi valgte at udgive magasinet som et digitalt magasin, for at kunne udnytte de oplagte teknologiske muligheder, der er i et digitalt format, siger Mette Sode, som er Mika Wulffs parter i Magasinet Lækkerier. - Og så er det muligt at holde udgivelsesomkostningerne nede, da vi ikke skal trykket et fysisk magasin. På den måde har vi gjort det muligt at tilbyde vores magasin gratis til forbrugerne og vi er allerede nu oppe på et par tusinde downloads og har fået fantastisk positiv feedback på initiativet.

Første udgave af Magasinet Lækkerier med temaet is, bugner af opskrifter – både nemme og svære og derudover er der test, tendenser og interviews med bl.a. Timm Vladimir.  

FAKTA: Magasinet Lækkerier kan downloades via AppStore https://goo.gl/rRjdLJ eller Google Play https://goo.gl/j0PQ5U  Man kan også følge magasinet på Instagram @magasinet_laekkerier og på facebook.com/laekkerier . Magasinet som er gratis og udgives hver anden måned er optimeret til iPad eller anden tablet. Magasinets faste madskribenter er de kendte bloggere Maja Ambeck Vase som står bag chocolat.dk og Mia Irene Kristensen som står bag CphGoodFood.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk