Michelin kok laver masterclass til Østers Finalen på Mors

Mad og drikke:

Tolv personer får en unik mulighed for at få en oplevelse helt ud over det sædvanlige, når Michelin-kokken Torsten Vildgaard fra Restaurant Studio og Lasse Askov fra I´m A Kombo - begge i København - laver en eksklusiv workshop og masterclass i forbindelse med Østers Finalen, der afvikles lørdag den 18. april 2019 i Danmarks Skaldyrshoved Nykøbing Mors.

Danske kokke fra øverste hylde
Torsten Vildgaard har befundet sig i fronten af den danske gastronomiske top de seneste 15 år. Efter kun tre måneder i spidsen for Restaurant Studio i København, hvor han i dag slår sine folder, fik man sin første Michelin-stjerne på netop den restaurant. Forud for dette var Vildgaard kreativ dynamo i NOMA eventyret (1.0 og 2.0), og har dermed høstet flere Michelin-stjerner og international hæder end mange yngre danske kokke.

Vildgaard voksede op i Københavnerforstaden Tingbjerg, hvis natur og arv ligger dybt i ham den dag i dag. Områdets særlige urter og planter bringer han dybtfølt og dagligt ind i den kulinariske top. Kort sagt, et fyrtårn i ”the New Nordic” og en absolut eliteatlet på den internationale gastronomiske arena.

Med sig har Torsten Lasse Askov, som også har slået karriere på de bonede gulve i den danske kulinariske elite. I de seneste par år har Lasse etableret event, catering og gourmetoplevelses firmaet I’m a Kombo. Her går smagsoplevelse, omgivelser og helheden hånd i hånd.   

Skal lære at lave 3-4 retter med østers
På workshoppen i Nykøbing, skal Torsten og Lasse demonstrere og undervise i, hvordan man tilbereder (3-4) retter med østers og andre råvarer og ingredienser fra Limfjordens skatkammer, som man nyder hen ad vejen.

Her vil bæredygtighed spille en afgørende rolle, og de to kokke vil præsentere nye måder at fortolke de fantastiske lokale råvarer fra bla. Limfjorden. Lige netop koblingen til vores lokale natur er Torstens passion og drivkraft, både i hans relation til hjemstavnen Tingbjerg og der hvor han befinder sig – i dette tilfælde Limfjordslandet.

Workshoppen foregår på Nordic Food College i de helt nye lokaler og undervisningskøkkener.

Der er plads til 12 personer ved hver sin station. Der er desuden storskærm med endnu bedre mulighed for at følge med.

Workshoppen tager fire timer og koster 995 kroner per person. Man kan tilmelde sig hos mks@morsoe.dk

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk