Kitchen Annie går ind i kampen mod madspild

Mad og drikke:

Thai mad kæde, går ind i kampen mod madspild, og vil hjælpe personer, der har det hårdt. Kitchen Annie oplyser: Vi har fået så mange henvendelser om udnyttelsen af maden og har startet en ordning. Så vi kan komme af med vores madrester og nå hen mod 0 % madspild.

Det er er dejligt, at kunne hjælpe. Manden er frisk fra ca. kl. 21.15 til 21.30/45, spred gerne budskabet til de hjemløse og som har afskærmet sig fra omverden.

Til alle jer der gerne vil med på vores madspild ordning, så skal i registrere jer på www.madrester.dk,

Vi håber I vil tage godt imod dette tilbud og at i tager mod dette tilbud fordi I virkelig ikke har ret meget at køre med i dagligdagen.

Vi startede i 2011 med at lave mad i Knudby, vi syntes der manglede et sted i det jyske hvor man kan få rigtig Thai mad, med den rigtige kvalitet og smag. Meget hurtig fandt vi ud af at vi ikke var de eneste der syntes vores mad var god, så i 2013 startede vi spisestedet i Skive og i 2014 åbner vi i Viborg, og andre steder i det jyske over 2014/2015 Det thailandske køkken bliver mere og mere populært i Danmark, og med god grund. Det står for alt det som vi mener, er vigtigt med madlavning.

Friske råvarer og små, men spændende smags nuancer. Vi opfatter herhjemme det thailandske køkken som et enkelt køkken. Men det er ikke helt rigtig at opfatte det sådan. Det thailandske køkken består af fire forskellige køkkener. Fire regionale køkkener som samtidig også er de måske fire vigtigste regioner i Thailand, den nordlige region (Chiang Mai, Chang Rai). Den nord østlige region (kaldet Isan), den central region og den sydlige region. Hver region deler selvfølgelig fødevarer, opskrifter osv. og bliver alle påvirket af hinanden og omkring liggende lande som Burma, Kina, Laos, Cambodja og Malaysia. Som nævnt, så har de forskellige regioner påvirket hinanden og mange retter går igen. Tager man til det sydlige Thailand finder man karry retter med kokosmælk, tager man nordpå finder man retter med lime saft. Det nordøstlige køkken er især præget af Laos. Og yderligere finder man en del kinesiske retter blandt de mest populære i Thailand. Det gælder f.eks. brugen af stegte ris nudler, stuvet svinekød af forskellig slags.

Kommer du hjem til en thai familie så vil man opdage at de laver flere forskellige retter. Der stilles en stor skål ris på bordet og gerne en håndfuld forskellige retter med både kød og grøntsager serveres til. Det er god kutyme at lave flere retter en der er gæster ved bordet. Oprindeligt spiste man uden bestik og brugte den højre hånd. I dag bruger man typisk bestik som gaffel og ske. Knive finder man sjældent på bordet, da der stort set aldrig serveres et stort stykke kød.

Kitchen Annie, er beliggende i følgende byer: Holstebro, Nørresundby, Viborg, Skive og Horsens.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk