Kantine i Thisted er nomineret til Kantineprisen 2015

Mad og drikke:

Rigtig mange glæder sig til frokostpausen, om ikke andet så fordi det er et afbræk i arbejdsdagen. Men nogle steder glæder man sig rigtig meget til frokosten på grund af maden. Det er tilfældet hos Mannov i København, COWI i Lyngby, Videncenter Thy-Mors i Thisted og SEB i København. Derfor er alle fire kantiner netop blevet nomineret til Kantineprisen 2015.

Det er 12. år i træk, erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer uddeler Kantineprisen, og igen i år har juryen bedømt de indstillede kantiner efter en lang række kriterier, der rækker fra spiseoplevelse, valg af råvarer til madmod og værtsskab.

-Alle de indstillede kantiner er blevet bedømt ud fra en bred palet af kvaliteter. Nogle steder har de måske et meget stort fokus på kvalitet og en holdning til lokale råvarer, et andet sted udviser de måske stort madmod og får deres kantinegæster til at prøve nye og anderledes retter og madvarer. Konkurrencen har været hård, men fælles for de nominerede er, at de scorer højt på alle vores kriterier,siger Andreas Buchhave, der er jurymedlem og ansvarlig for Kantineprisen hos Landbrug & Fødevarer.

Han fremhæver, at hver af de fire nominerede kantiner har kunnet vise - og overbevise juryen om, at de tænker bæredygtighed ind i deres køkkener.

-Det har været helt tydeligt for juryen, at de fire nominerede kantiner virkelig tænker hele fødekæden fra jord til bord ind i deres kantinekøkken. Det er ikke bare noget de siger, det er helt klart noget, de praktiserer, og det har betydet noget i nomineringerne, siger Andreas Buchhave.

Jury på hemmeligt besøg

I løbet af den næste måned kommer juryen på uanmeldt besøg hos de fire nominerede kantiner. På den måde får de en førstehåndsoplevelse af de forskellige kantiner, som de kan tage med, når vinderen skal findes.

-Det er altid en fordel at se med egne øjne, hvordan en kantine drives. I juryen glæder vi os til at komme ud på besøg, og vi har meget store forventninger til de måltider, vi skal opleve rundt omkring i de nominerede kantiner, siger Andreas Buchhave.

Vinderen af Kantineprisen 2015 findes på den store branchedag ”Fødevaredagen”, der afholdes den 28. oktober i København.

Læs mere på www.kantineprisen.dk

De nominerede til årets Kantinepris 2015 er:

- Køkkenchef Rasmus Bredahl

Mannov, København,

Privat kantine

- Køkkenchef Mads Præstmark

SEB, København,

ISS kantine

- Køkkenchef Henrik Barting

COWI, Lyngby,

Meyer Kantiner

- Køkkenchef Thomas Fisker

Videncenter Thy-Mors

Cheval Blanc Servicerestauranter

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk