Julegaveidé til øl-elskeren

Mad og drikke:

Belgisk ølsmagning - ”Stolthed & traditioner”
Kom og smag på nogle af verdens bedste øl og hør om stolte traditioner og stor kærlighed til øllet.

»Hvis du gerne vil smage på nogle af verdens bedste øl, hvis du gerne vil mærke kærligheden til øllet og håndværket og samtidig forkæle dig selv eller en du holder af, så er torsdag den 21. januar om aftenen for dig«, siger indehaver af Wøldiche Vine Jeanne Søgaard.

Grundet den stolthed og de traditioner, som mange af de belgiske øl bliver lavet med, er det muligt at opleve et utal af smagsvarianter. Og det – mener Jeanne Søgaard - er netop det specielle ved belgisk øl.

»I løbet af aftenen får deltagerne mulighed for at smage på en række forskellige kvalitetsøl med meget forskellig smag og udtryk«, fortæller hun videre. »Der er således mulighed for at opleve forskellige specialøl, komme mere i dybden med dem, og find ud af hvilken en, der passer til lige netop til dig. Under arrangementet får deltagerne naturligvis små anekdoter og historier om de forskellige klostre og bryggerier. Der serveres små stykker ost og kiks«.

»Arrangementet, der er en oplagt julegave til øl-elskeren, finder sted i Wøldiche Vines hyggelige lokaler. Vi har et begrænset antal pladser og deltagerbetalingen er kr. 199. «, slutter Jeanne Søgaard.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk