Danmarks bedste mejeriafdeling ligger i Skive

Foto: Lidl
Mad og drikke:

Det blev Lidl på Marius Jensens Vej i Skive, der løb med titlen som Danmarks bedste mejeriafdeling indenfor discount, da Landbrug & Fødevarer i går uddelte årets Mejeripris. Det er tredje gang, at Mejeriprisen uddeles, og anden gang, prisen går til en Lidl-butik.

Der var store smil og masser af glæde hos supermarkedskæden Lidl, da Landbrug & Fødevarer i går uddelte detailhandlens svar på filmverdens oscarstatuetter, Fødevarepriserne 2018. For anden gang på bare tre år kunne en glad Lidl-mejeriansvarlig takke for den eftertragtede Mejeripris indenfor kategorien Discount. Mejeriprisen uddeles til den butik, der forstår både at sætte kunden og mejerikategorien i spil, herunder at tilbyde et stort udvalg af friske kvalitetsvarer, guide og inspirere kunderne og tænke mejeri på en helt ny måde.

En enig jury tildelte Lidl Skive Mejeriprisen med følgende ord:

”Lidl Skive har imponeret juryen med deres fortælling om friskhedsrunder, mejeri i hele butikken og spændende tiltag som fx osteguide og uddeling af smagsprøver. Juryen er enige om, at I mestrer disciplinen sameksponering, for mejeriprodukterne mødte vi i hele butikken – der er virkelig tænkt på mejerikategorien i Lidl Skive”.

De tilføjede yderligere:

”Vi fornemmer, at I har en fantastisk team-spirit; nyder at forkæle kunderne med smagsprøver, og at I er passionerede i jeres salg af mejeri. I er i høj grad med til at danne forbillede og give inspiration til jeres kolleger i branchen”.

Sætter barren højt
Der var således både ros og hyldest fra juryen og kollegaerne i hele mad-Danmark, da mejeriansvarlig for Lidl Skive, Peter Holbæk Gregersen, gik på scenen for at takke for den fornemme pris. Og det blev en oplevelse, som han sent vil glemme.

”Det er en helt vild oplevelse! Jeg tror, at alle, der har prøvet at sætte barren ekstra højt og så får et kæmpe skulderklap for det, ved præcis, hvordan jeg og mine kolleger har det lige nu. Vi er simpelthen så stolte og taknemlige. I Lidl Skive satte vi os det mål, at vi ville inspirere vores kunder ved at vise de muligheder, som samspil mellem kvalitet, kendte danske klassikere og anderledes specialiteter fra hele verden giver. Det er et hit hos kunderne, og det er selvfølgelig det vigtigste. Men det er alligevel noget ganske særligt, når kollegaer fra hele fødevarebranchen synes, at vi har gjort det ekstra godt”, siger mejeriansvarlig for Lidl Skive, Peter Holbæk Gregersen.

Ros fra toppen
Peter Holbæk Gregersen glæder sig til at komme hjem til Skive for at fejre prisen med resten af de cirka 20 kollegaer i Lidl Skive. Og Lidls adm. direktør i Danmark, Dirk Fust, sender også masser af rosende ord til butikken i Skive og til baglandet i Lidl generelt:

”Det er så flot og velfortjent, at Peter og hans team løber med sejren og prisen som Danmarks bedste mejeriafdeling indenfor discount. Det er nemlig vores medarbejdere – både medarbejderne i butikkerne samt dem i resten af organisationen – der hver eneste dag sikrer den høje kvalitet i butikkerne. Alle skal derfor have kæmpe ros og tak for den store indsats. Det er godt gået!”, siger Dirk Fust.

I indkøbsafdelingen i Lidl er de også meget stolte over den fornemme pris, og senior indkøber formejeriområdet i Lidl, Lukas Hartmann, siger afslutningsvist:

”Vi arbejder hver dag hårdt for at kunne levere de bedste mejeriprodukter til vores butikker, både når det gælder kvalitet og pris. Derfor lægger vi også et stort arbejde i blandt andet udvælgelse af og samarbejde med de bedste leverandører på området. Mejeriprisen er et stort skulderklap til os og en anerkendelse af, at vi gør det godt og er med helt i front”.

 

FAKTA

Om Mejeriprisen 2018
Landbrug & Fødevarer står bag årets Mejeripris, som uddeles til landets bedste mejeriafdeling indenfor kategorierne discount og supermarked.

Prisen overrækkes til den butik, der forstår både at sætte kunden og mejerikategorien i spil, herunder at tilbyde et bredt sortiment, guide og inspirere kunderne og tænke mejeri på en ny måde. Også kriterier som friskhed, aktualitet og samspil med butikkens øvrige sortiment vægter højt.

Det er tredje år i træk, at Landbrug & Fødevarer uddeler Mejeriprisen. Læs mere her: https://goderaavarer.dk/priser/mejeriprisen

 

Om Lidl Skive
Lidls butik på Marius Jensens Vej 1B i Skive åbnede i februar 2007 og servicerer hver dag tusindvis af kunder.

Butikken ledes til daglig af butikschef Anja Farsinsen, som står i spidsen for et team på små 20 medarbejdere. Butikkens sortiment består af mere end 1.800 forskellige varer. Fødevaresikkerhed og friskhed sikres ved daglige leveringer til butikken og løbende trimning og datotjek.

 

Fakta om Lidl – oktober 2018

  • 115 butikker
  • Flere end 2.550 medarbejdere
  • Ca. 1.800 produkter i fast sortiment
  • 30 produkter, der har vundet bedst-i-test eller god-i-test priser
  • 11 procent økologiske varer*
  • 21 procent varer har Ansvarlige Mærker (fx Økologi, MSC, ASC, Svanemærket, Fairtrade, Fairtrade kakaoprogram, UTZ, Rainforest Alliance, Astma-Allergi Danmark, Laktosefri, Glutenfri, Nøglehulsmærket)*
  • I 2016 vandt Lidl i Thisted Landbrug & Fødevarers ”Mejeripris” indenfor discount
  • Alle Lidls butikker får leveret friske mejeriprodukter alle ugens syv dage
  • I Lidls butikker finder man specielle egnsprodukter inden for mejeri – både danske og europæiske specialiteter
  • I Lidls butikker er der fokus på madspild, hvilket betyder, at mejeriprodukter bliver nedsat med 30 % to, fire eller seks dage (alt efter produkt), inden de udløber.

*Lidl Profilbrochure 2018. Kan læses på www.lidl.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk