Brug Stevia til at søde med

Mad og drikke:

I det tidlige efterår, eller sensommer kan det være skønt at eksperimentere lidt derhjemme i køkkenet med kager til eksempelvis. De fleste holder nemlig rigtig meget af kager – måske lidt for meget. Hvorfor ikke forsøge sig med at bruge det nye og naturlige sødemiddel Hermesetas SteviaSweet i Drys-let versionen? Det granulerede Hermesetas produkt i glasset er særdeles velegnet til bagning og så sparer man lige lidt på kalorierne! Så på med vanten, og er der børn eller børnebørn i familien er det lige sagen at inddrage dem i arbejdet, fordi det er en enkel sag at bage muffins. Lille indsats og stor succes! Dertil er kagebagning ikke bare reserveret til kvindelig beskæftigelse. Mænd kan også være med. Værsgo’ at prøve kræfter med én af bagningens store glæder. God appetit!

8 store eller 12 små muffins

Anskaf 8 store eller 12 små muffins forme

2½ dl (150 g) hvedemel

1 tsk bagepulver

3 spsk (24 g) Kakaopulver

6 spsk Hermesetas SteviaSweet Drys Let

½ dl (55 g) olie

1 (55 g) æg

1½ dl letmælk

50 g mørk chokolade 65 – 70 % hakket

Tilberedning

Varm ovnen op til 175 grader. Stil muffin formene på en plade. Hæld alle tørre ingredienser i en skål. Bland olie, æg og mælk i og rør det hurtigt sammen. Fordel dejen i formene og bag dem i ovnen (store ca. 12 min. / små ca. 10 min). Muffins smager bedst afkølede og nybagte.

 

 

  Opskrift

   Portion

kJ

         6.292

          524

kcal

          1502

          125

Protein g

           39,6

           3,3

Kulhydrat/g

         137,5

         11,5

Fedt/g

           82,5

           6,8

 

Find selv flere opskrifter på www.hermesetas.dk

Hermesetas har lancereten ny produktlinje, der kun er baseret på det nye natursødemiddel, SteviaSweet, som blev godkendt for et par år siden af EU Kommissionen. Alle de hidtil kendte Hermesetas produkter vil fortsat kunne fås, så de nye Stevia produkter er blot en ny linje, baseret på natursødemidlet Stevia. Alle Hermesetas produkter med SteviaSweet fås i de fleste dagligvarebutikker til 45,- kr.

FIND  INSPIRATION

Hermesetas har en hjemmeside www.hermesetas.dk, hvor man kan få inspiration via opskrifter til bagning, desserter, is eller noget ”sur-sødt”, som passer til de forskellige årstider. Dertil bugner det med generel information om hele produktlinjen, sødemidler og deres næringsværdi, ernæringstips, vægtkontrol, hvordan man beregner sit personlige Body-Mass Index samt information om de sikkerhedsmarginer, som EU har vedtaget for sødemidler.

Endelig indeholder www.hermesetas.dk også en side, hvor man kan få svar på alle slags spørgsmål: Kan børn og gravide kan tåle sødemidler? Kan sødemidler medvirke til vægttab? Øger sødemidler sultfornemmelse? osv.

Hermesetas fås enten som tabletter (den oprindelige blå, eller den nye røde), som Hermesetas Flydende eller som Hermesetas Drys-Let, ligesom alle 3 produkttyper også fås som SteviaSweet.

DOSERING: Hermesetas Drys Let er, som navnet antyder, let at dosere, idet 1 dl Drys Let svarer til 1 dl sukker. Man skifter altså blot sukkeret i opskriften ud på volumen (endelig ikke på vægt!)  med Hermesetas Drys-Let.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk