Æble og blåbær muffins med Stevia

Mad og drikke:

En skøn dessert med hjemmelavede muffins her i april er bare sagen. Hermesetas er klar med en fin opskrift på æble og blåbær muffins, hvor man erstatter sukkeret med det nye natursødemiddel SteviaSweet, som giver en ligeså god og sødlig smag – blot med langt færre kalorier. Der er frisk, lækre og store velsmagende blåbær at få i øjeblikket, og æbler er der nok af året rundt.

God appetit!

 

Antal: 10 stk.

  • 100 g smør
  • 1 tsk vaniljeessens
  • 10 spsk Hermesetas Stevia Drys-Let
  • 2 mellemstore æg
  • 175 g selvhævende mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl skummetmælk
  • 225 g æbler, skrællet, skåret og kogt
  • 100 g blåbær store muffinsforme

Tilberedning

Forvarm ovnen til 1800C. Bland smør, vaniljeessens og 8 teskefulde Hermesetas Stevia Drys-Let i en røreskål og rør sammen indtil massen er let og luftig.

Slå æggene ud i blandingen, et ad gangen. Si mel og bagepulver og rør det ind i blandingen sammen med mælken. Del 2/3 af dejen ud i formene.

Rør det resterende Hermesetas Stevia Sweet sammen med æblerne. Del også æblerne i formene oven på dejen, samt størstedelen af blåbærrene. Fordel nu den sidste del af dejblandingen over frugten, der dog ikke vil dække helt. Drys resten af blåbærrene ud på toppen af kagerne og bag dem så i 20 minutter indtil de er velhævede og gyldenbrune.

Disse muffins er velegnede som supplement til teen eller kaffen, men også lækre som dessert serveret med vanillecreme.

Uhm!!!!

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk