7-Eleven tilbyder nu Too Good To Go-lykkeposer i Skive

Foto: Too Good To Go
Mad og drikke:

7-Eleven har indgået landsdækkende samarbejde med madspildsappen Too Good To Go. Det betyder, at skibonitterne nu også får mulighed for at bekæmpe madspild via de populære lykkeposer med overskudsvarer. Der bliver to forskellige poser at vælge mellem, og de kan erhverves hos Shell på Viborgvej.

Mens store dele af landet har været på pause, har der været godt gang i hjulene hos Too Good To Go og 7-Eleven. De to parter har brugt de seneste uger på at oprette samtlige 7-Eleven-butikker i Too Good To Go-appen, og dermed kan man fra i dag redde lykkeposer med overskudsvarer i 7-Eleven-butikker over hele landet – også i Skive.

Det landsdækkende samarbejde bliver skudt i gang efter en testperiode i udvalgte 7-Eleven-butikker på DSB-stationer. En testperiode, der i følge Maria Gervig, Commercial Director hos 7-Eleven, er gået over al forventning.

“Bekæmpelse af madspild har meget høj prioritet hos 7-Eleven. Det er ganske enkelt meningsløst at smide god mad ud set ud fra både sociale, miljømæssige og økonomiske betragtninger. Derfor er vi meget glade for, at vi har fundet en løsning, der kommer alle til gode. Vores kunder får en virkelig god deal, mindre spild er penge sparet, og vi giver miljøet en hjælpende hånd. Særligt sidstnævnte har stor betydning for os, og derfor føles det ekstra godt, at vi nu også på denne front kan føle stolthed over at afhjælpe et miljøproblem,” siger Maria Gervig, Commercial Director hos 7-Eleven.

I testperioden er der blevet reddet lige knap 24.000 lykkeposer med overskudsvarer. Det er 60 ton sparet CO2e, hvilket svarer til 262 flyveture fra København til London.

Landechef for Too Good To Go i Danmark, Heidi Boye, er derfor meget begejstret over, at samarbejdet nu fortsætter på fuld styrke.

“7-Elevens lykkeposer har været særdeles populære blandt vores brugere i de butikker, hvor vi har testet konceptet. Så vi er selvfølgelig meget glade for, at vi nu kan give hele landet mulighed for at bekæmpe madspild på en sjov og lækker måde. Når så mange butikker går sammen, flytter det virkelig noget i det store madspildsregnskab, så 7-Eleven kan være meget stolte af indsatsen,” siger Heidi Boye, landechef for Too Good To Go i Danmark.

I Skive bliver lykkeposerne forhandlet hos 7-Eleven/Shell på Viborgvej 4D. Der er bliver to forskellige slags at vælge mellem: En pose med bagværk og en pose med blandede varer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk