Kaffe og danske klassiske kager

Tag en mundfuld og luk øjnene ...
Foto: FADLs Forlag A/S
Tag en mundfuld og luk øjnene ...
Mad og drikke:

Tag en mundfuld og luk øjnene ...

I dag udkommer bogen "Kaffe og kage". Kagerne i denne bog er danske klassikere. De er også kreative og sjove fortolkninger af de kager, du allerede kender. De er alt fra småkager, over triflier og skærekager - til de lækreste pies og mest eventyrlige luksuskager.

Er der nogen bedre kombination end en god kop kaffe og en velsmagende kage, som man oven i købet selv har bagt?

Nej vel? Det er, hvad vi har forsøgt at inspirere til i denne bog, hvor der også gives gode råd til, hvilken kaffe man kan vælge - og forhåbentligt også hvilken kage man kunne nyde til.

Kagerne smager himmelsk. De smager af chokolade og hindbær. Nogle smager af marcipan, nødder og marengs. Citron, æble, flødeskum. Andre lidt af øl og lakrids. Hvis du allerede nu begynder at blive nervøs for dine evner som konditor, så skal du bare tage det helt roligt. Alle kager kan bages med et minimum af kulinariske evner – men resultatet er for det meste rangeret højest på ”hvor smager det fantastisk” -skalaen.

Det er altid sjovt, når man skal i gang med at lave noget nyt og prøve grænserne af - vi har gjort os umage for, at du vil kunne bruge denne bog i rigtig mange år og glæde dig over dine egne resultater - og ikke mindst de mange, som sikkert vil slikke sig om munden ved det færdige resultat.

Kagerne kan nydes med kaffe! Med varm, dampende kaffe fra Etiopien, Brasilien, Tanzania. Tag med på en rundtur til verdens kaffecentre. Tag en mundfuld og luk øjnene ...

Udgiver: FADLs Forlag A/S

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk