2015 BLEV ET GODT "MEJERIÅR" I THISE

Foto: Thise Mejeri
Mad og drikke:

Thise Mejeri har netop offentliggjort regnskabet for 2015 og som adm. direktør Poul Pedersen udtrykte det i morges "sådan en torsdag er det en god dag, at være direktør på Thise Mejeri".
Omsætningen for 2015 nåede op på 916 mio. kr. mod 864 mio. kr. I 2014, og 2015 gav et resultat på 29,5 mio. kr.
Det er med tilfredshed, at mejeriet med et resultat på 29,5 mio. kr. kan notere sig en resultatforbedring både i forhold til de udmeldte forventninger på 20 mio. kr. og forrige års resultat på 21,5 mio. kr.

KONKURRENCEDYGTIG MÆLKEPRIS

Mejeriets indtjening udtrykt i øre pr kg mælk for 2015 blev på 378 øre pr kg mod et resultat på 377 øre pr kg i 2014. Denne indtjening sikrede mejeriet konkurrencedygtighed mht. mælkeprisudbetaling til andelshaverene, hvilket er utrolig vigtigt.

Forventningerne til 2016

Forventningerne til 2016 er store - både i Danmark og på eksportmarkederne. "I den økologiske sektor er der en god efterspørgsel, der ikke ser ud til at falde og vi har ikke mærket den overproduktion af mælk, der har ramt den konventionelle del af branchen" siger Poul Pedersen.

27 år er der gået siden Thise Mejeri blev startet og der er blevet knoklet for at skabe gode historier og produkter der bliver efterspurgt, og det fortsætter vi med. De fem medarbejdere i 1989 er i dag blevet til 200.

"Vi sælger til blandt andet Kina og det tror vi fortsat på, men vi glemmer aldrig, at vi er skabt af økologiske landmænd for at sælge økologi i Danmark" siger Poul Pedersen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk