Legehelteløb i Stoholm 2019

Løb:

Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.

Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark. Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger. Arrangøren af Legehelteløbet i Stoholm er Stoholm Fritids -og Kulturcenter / Vandrehjem.

Ruten bliver ca. 2,5 - 3 km lang med sjove udfordringer undervejs, som hele familien kan løse sammen. 

Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappe, heltemaske og løbsnummer, og hvad end I vælger at løbe turen, hoppe turen eller måske liste turen – så er der også fine diplomer og en refleks fra bObles til alle seje helteløbere, når målstregen krydses. Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte. Vælg din farve på din heltekappe når du tilmelder dig Legehelteløbet.

Prisen for at deltage i Legehelteløbet er 90 kr. pr. person. Alle, der gerne vil løbe med, skal købe en billet. 

Tilmelding foregår her

Dagens program:

17:00 Afhentning af løbsnumre, kapper og masker

17:50 Opvarmning til Legehelteløbet

18:00 Legehelteløbet skydes i gang

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene
Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Når du deltager i Legehelteløbet, støtter du derfor Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk