Fursundløbet 2014

Løb:

Fursundløbet afviklet i naturskønne Nordsalling i strålende solskin

For tredje år i træk blev der søndag den 28. september afholdt Fursundløbet, og i år havde godt 220 løbere i alle aldre fundet vej til Nordsalling for at motionere. Vejret var perfekt og der var højt humør på alle de tre ruter, der på forskellig vis bragte deltagerne rundt i området.

Igen i år var der fire forskellige længder på løbet, en 2,2 km rundt i det bynære miljø, en 5,9 km rute, som ledte motionisterne til Floutrup og tilbage igen, en 10 km-tur for de lidt sejere, og en ½ maraton-rute, som både var omkring Junget Strand, Kjeldgård og Branden.

Efter løbet var der stort kagebord og mange gevinster på udtrækning af løbsnumrene.

Der var tilbud om massage af ømme lægmuskler hos Bente Lund og Anda Plejdrup, og kostvejleder Mia Thorsø Lindegaard havde taget sin vægt med, så man kunne få målt sin fedtprocent og body-age.

Arrangørerne fortæller, at med den store opbakning af løbere fra hele Skiveegnen, Mors og sågar Holstebro vil der også næste år blive afviklet et Fursundløb.

”Vi er meget begejstrede og håber på endnu flere løbere næste år”, siger Hanne Vinther Hansen og Pia Balling, der er nogle af kræfterne bag løbet.

Der er billeder fra løbet på hjemmesiden http://www.fursundloebet.dk/billeder-2014/
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk