Vil du med i en læsekreds?

KULTUR:

Skive Bibliotek lægger igen op til dannelse af endnu en læsekreds. Sidste kampagne for et par måneder siden førte til dannelse af to læsekredse med 16 personer i alt.

Fire personer har allerede meldt sig til en ny læsekreds, men flere må gerne melde sig. Derfor åbner biblioteket nu op for, at læsekredsinteresserede igen kan melde sig med henblik på at komme med i en læsekreds med ligesindede. Biblioteket vil med andre ord - og efter bedste evne - forsøge at stimulere til og agere fødselshjælper for, at der kan dannes mindst en læsekredse i kommunen.

Tirsdag eftermiddag den 10. januar kl. 16 mødes læsekredsen 1. gang på biblioteket. Er du interesseret i at komme med i læsekredsen, så bliv skrevet op på biblioteket næste gang du kommer på besøg – eller send en mail til Stig Seidenfaden på stse@skivekommune.dk.

Biblioteket skal blot have din mail og telefonnummer, og lidt om hvilken type romaner/forfatterskaber du evt. ønsker taget op i den nye læsekreds. Oftest er man en 7-8 personer i en læsekreds. Der findes allerede en lang række læsekredse i Skive og omegn. Det ved biblioteket fra de mange henvendelser, det får hvert år angående fremskaffelse af et bestemt antal romantitler, som den enkelte læsegrupper ønsker at læse og drøfte når de mødes.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk