Video giver Lagkagehusets medarbejdere en sjov aften

KULTUR:

Når Simon Kvamm gæster Kulturcenter Limfjord lørdag 5. november med sit nye anmelderroste show Vandmand, bliver det med en række glade medarbejdere fra Lagkagehuset i salen.

Simon Kvamm er kendt for et hav af roller, figurer og ikke mindst musikalske projekter. Senest besøgte han KCL med De Eneste To sammen med sin musikalske kompagnon Peter Sommer. På en køretur besluttede Simon Kvamm at lave en video til Facebook. I videoen forklarer han, at han efter at have bosat sig i Klitmøller, har fået et helt specielt forhold til Skive.

-Skive er blevet et meget centralt fænomen i mit liv. Nu bor jeg i Thy og når jeg nu kører ned i Danmark, så lægger jeg altid vejen forbi Lagkagehuset i Skive. Ja, jeg er næsten på fornavn med de ansatte, fortæller Simon Kvamm.

Midt i historien om sine ture igennem Skive, får Simon pludselig en spontan idé.

-Det slår mig lige nu, at jeg egentlig skulle tage og invitere de søde ansatte i Lagkagehuset i Skive. Det vil jeg da gerne hermed gøre, fortsætter Simon Kvamm alt imens han tager solbrillerne af.

-Det er altid sjovt, når der opstår spontane idéer som denne, så det kunne vi naturligvis kun bakke op omkring. I øvrigt glæder vi os meget til showet Vandmand. Det bliver spændende at se Simon i denne nye rolle, og hvor han viser helt nye sider af sig selv, fortæller Bent Mølgaard fra KCL.

- Jeg har aldrig kunnet lade være med at optræde i forskellige genrer, men det er første gang jeg lander i et rum, hvor jeg kan blande det hele sammen. Og jeg kan kun sige: Yiiihhaaa, hvor er det fedt, fortæller Simon Kvamm og fortsætter. Soloformatet ser jeg som min egen lille jolle, jeg kan stævne ud I, når jeg ikke sejler i tankskibet Nephew eller katamaranen De Eneste To. Og det var decideret overvældende, da solojollen havde sin jomfrusejlads tidligere. Jeg kan næsten ikke vente til 5. november, hvor jeg besøger Skive sammen med ”Ham Fra Aalborg” og ”Ham Fra Silkeborg” på henholdsvis guitar og percussion. Så helt alene på scenen er Simon Kvamm dog ikke.

Det bliver altså med en række glade kage medarbejdere i salen, når Simon Kvamm besøger KCL med sit nye soloshow lørdag 5. november.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk