Venligboerne Skive og Omegn fik Kultur på Tværs integrationspris

Venligboerne Skive og Omegn modtog Kultur på Tværs integrationspriser 2015.
Foto: Skive Bibliotek
Venligboerne Skive og Omegn modtog Kultur på Tværs integrationspriser 2015.
KULTUR:

Venligboerne Skive og Omegn modtog på Skive Bibliotek, Kultur på Tværs integrationspriser 2015.

På vegne af gruppen var 4 repræsentanter valgt ud. Det drejede sig om Abdalla, Elisabeth, Hans Ole og Bjarke. Vi takker for æren og ved at prisen skal deles med flere: styregruppen, medlemmer, flygtninge, kommune samt andre som ikke blev nævnt på denne dag.

Vi er kun toppen af gruppen og repræsentanter for denne gruppe mennesker der forsøger at gøre en forskel for andre mennesker i hverdagen. Venlighed kan føre meget med sig, og vi ved at andre gør et stort arbejde som der ikke bliver nævnt, fremhævet og sat fokus på. Vi takker jer der støtter op og bidrager - om det så er 1,2, 3 minutter eller længere tid. Vi er taknemmelige fordi I er der.

Yderfløjenes råben højest og en kompleks verden skaber en tendens til os og dem, at trække sig ind og beskytte hvad der er mit. Derfor er der netop brug for alle jer der rækker hånden ud og tror på det menneskelige møde i midten.

Så bliv ved med at brede venligheden ud, spred budskabet, åbn op og tag det personlige møde - tiden og verden har brug for det. For kun sammen kan udfordringerne løftes.

Tak til ethvert aktivt medlem.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk